iPhone 11| Η ζήτηση είναι τελικά πολύ μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν

iPhone 11| Η ζήτηση είναι τελικά πολύ μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν
ired.gr

Η Apple παρουσίασε τρία νέα μοντέλα iPhone στο event που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου. Το iPhone 11 διαθέτει διπλή πίσω κάμερα και η τιμή του ξεκινάει απο τα 699$. Το νέο iPhone 11 Pro έρχεται στα 999$ και το iPhone Pro Max στα 1099. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες οι νέες συσκευές της Apple θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα! 

Διαβάστε επίσης: Όλες οι πληροφορίες για το iPhone 11

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος από τον αριθμό των προπαραγγελιών για το iPhone 11. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις τους στην αμερικάνικη αγορά υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση σε iPhone 11 Pro αντι για iPhone 11. Παρόλο όμως που το iPhone 11 Pro δείχνει να πηγαίνει καλύτερα απο το iPhone 11 και αυτό με την σειρά του τα πηγαίνει πολύ καλά. Συγκεκριμένα υψηλότερη ζήτηση υπάρχει στα μοντέλα iPhone 11 Pro με το νέο χρώμα Midnight Green και στα νέα χρώματα light green και purple του iPhone 11. Ο Kuo πιστεύει ότι η ζήτηση για iPhone 11 είναι μεγαλύτερη στην Κίνα απ’ ότι στην Αμερική, και στην τιμη των 699$ αποτελεί μία καλή αναβάθμιση για τους χρήστες iPhone 6 και iPhone 7. 

O Kuo θεωρεί ότι η αυξημένη ζήτηση οφείλεται στις προσφορές παρόχων κινητής τηλεφωνίας, αφού οι περισσότερες πωλήσεις στην Αμερικάνικη αγορά γίνονται μέσω προγραμμάτων συμβολαίου και προσφέρουν 50% έκπτωση στην αγορά δεύτερης συσκευής, ή έκπτωση στις νέες συσκευές εως και 500$. Επιπλέον η μείωση της τιμής και τα νέα χρώματα αποδείχτηκε μία καλή κίνηση της εταιρείας, αφού προσέλκησαν αρκετό κόσμο και η ζήτηση σε αυτά είναι υψηλή.

Με βάση των στατιστικών μέχρι τώρα οι πωλήσεις στα νέα μοντέλα iPhone θα κυμανθουν στις 70 με 75 εκατομμύρια συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι πληροφορίες για τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max