Apple TV+ τα πάντα για την νέα streaming υπηρεσία της Apple που κάνει ντεμπούτο στις 1 Νοεμβρίου

Apple TV+ τα πάντα για την νέα streaming υπηρεσία της Apple που κάνει ντεμπούτο στις 1 Νοεμβρίου
ired.gr

Στην παρουσίαση των νέων iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου η Apple επιτέλους ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Apple TV+ που θα κάνει ντεμπούτο στις 1 Νοεμβρίου σε πάνω από 100 χώρες κόστος συνδρομής στα 5$ τον μήνα. Με την αγορά μιας συνδρομής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση έως και έξι άτομα της οικογένειας σε έναν λογαριασμό κάνοντας σύνδεση με το Apple ID και τον κωδικό τους. Όσοι αγοράζουν μία από τις νέες συσκευές της Apple παίρνουν δώρο την συνδρομή ενός χρόνου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χρήστες δικαιούνται την δοκιμή της υπηρεσίας για 7 ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone| Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο “By Innovation Only”

Σειρές και ταινίες

Το Apple TV+ είναι μία συνδρομητική υπηρεσία όμοια με το Netflix με αρκετές αποκλειστικές σειρές και ταινίες. Το Apple TV+ θα παρέχει στους συνδρομητές την δυνατότητα να κατεβάζουν το περιεχόμενο στις συσκευές τους ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Οι περισσότερες από τις σειρές θα κάνουν πρεμιέρα με τρία επεισόδια και θα προστίθενται καινούργια εβδομαδιαίος, ενώ μερικές άλλες σειρές θα είναι διαθέσιμες ανα σεζόν. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία θα κάνει ντεμπούτο με τους 9 παρακάτω τίτλους, διαθέσιμους με υπότιτλους σε πάνω απο 40 διαφορετικές γλώσσες σε 4Κ, HDR και Dolby Vision:

  • Το See ένα  μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ με τον Jason Momoa
  • Το Morning Show , ένα δράμα με πρωταγωνιστές την Reese Witherspoon, την Jennifer Aniston και τον Steve Carell
  • Το Dickinson , μια κωμωδία για την νεαρή ποιήτρια Emily Dickinson με πρωταγωνίστρια την Hailee Steinfeld
  • Το For All Mankind , μια σειρά επιστημονικής φαντασίας 
  • Ένα πρόγραμμα που με την Oprah Winfrey
  • Το Helpsters, από τους δημιουργούς του Sesame Street 
  • Το Ghostwriter, ένα παιδικό πρόγραμμα για τέσσερις νέους που συνεργάζονται με ένα φάντασμα
  • Η κινούμενων σχεδίων σειρά Snoopy στο διάστημα
  • Το The Elephant Queen, μια ταινία ντοκιμαντέρ για μία μητέρα ελέφαντα

Διαβάστε επίσης: Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια

Σε ποιές συσκευές θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή

Η εφαρμογή του Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές της εταιρείας (iPhone, iPad, Mac και Apple TV) καθώς και στα Smart TV Sticks της Roku και Amazon. Η εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη σε αρκετές Smart TV συμπεριλαμβανομένων της Samsung, της LG, της Sony και της Vizio. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα υπάρχει εφαρμογή για συσκευές Windows ή Android, πάντως η πρόσβαση θα είναι δυνατή μέσω browser στον ιστότοπο tv.apple.com.

Διαβάστε επίσης: Apple Arcade| Ανακοινώθηκαν ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Apple TV Channels

Η Apple επιβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρχει μία ξεχωριστή λειτουργία στην εφαρμογή για την οποία δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες αμα θα υπάρχει παραπάνω χρέωση και δεν ξέρουμε αν θα ειναι διαθεσιμη σε άλλες χώρες εκτός της Αμερικής.  Η λειτουργία θα ονομάζετε Apple TV Channels και θα διαθέτει ορισμένα επιλεγμένα τηλεοπτικά κανάλια και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του οικογενειακού πακέτου από εώς και έξι άτομα. Τα κανάλια που έχουν επιβεβαιωθεί πως θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές στην Αμερική είναι τα ακόλουθα: