Όλες οι πληροφορίες για τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

Όλες οι πληροφορίες για τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max
ired.gr

H Apple ανακοίνωσε τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, και είναι η πρώτη φορά που ένα από τα κινητά της παίρνει την ονομασία Pro και δικαιολογημένα αφού είναι τα πιο δυνατά και ισχυρά smartphones που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Η νέα οθόνη Super Retina XDR είναι η πιο φωτεινή οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτε σε iPhone και ο πανίσχυρος Α13 Bionic επεξεργαστής της Apple παρέχει τρομερή απόδοση σε κάθε είδους χρήση ακόμα και στην πιο απαιτητική, ενώ ταυτόχρονα η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς φόρτιση.  Τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max διαθέτουν στην πίσω όψη τους το ισχυρότερο γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone με matte αίσθηση και περιμετρικά της συσκευής καλύπτονται από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι διαθέσιμα σε τέσσερα υπέροχα χρώματα το νέο Midnight Green, Silver, Space Grey και ένα νέο χρυσό. Επίσης φέρουν και οι δύο συσκευές πιστοποίηση αντίστασης στο νερό IP68 για αντοχή σε εως και 4 μέτρα βάθος για εως 30 λεπτά. Οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ενώ νωρίτερα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία απο τις 13 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone| Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο “By Innovation Only”

Η νέα Super Retina XDR OLED οθόνη, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει στους χρήστες μοναδική εμπειρία HDR για την προβολή ταινιών και άλλων υψηλής ευκρίνειας βίντεο με επίπεδο φωτεινότητας εως και 1,200 nits. Η τεχνολογία Super Retina XDR διαθέτει ευρεία υποστήριξη χρωμάτων και τεχνολογία True Tone για πιο φυσικά χρώματα. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν εύκολα και γρήγορα με τις αγαπημένες τους εφαρμογές, χάρης του Haptic Touch. 

Διαβάστε επίσης: Τι νέο υπάρχει στο iOS 13!

Η καινοτομία των νέων iPhone Pro είναι το σύστημα με τις τριπλές κάμερες που διαθέτει τρεις αισθητήρες, Wide, Telephoto και Ultra Wide οι οποίοι προσφέρουν τεράστιες βελτιώσεις στις νυχτερινές λήψεις και κάνουν το iPhone 11 Pro ιδανικό για λήψεις βίντεο δράσης κάνοντας εύκολη την καταγραφή επαγγελματικών φωτογραφιών και βίντεο για όλους τους χρήστες. Με το iOS 13 τα ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο είναι προσβάσιμα σε όλους με δυνατότητα περιστροφής περικοπής, αύξησης της έκθεσης και άμεσης εφαρμογής φίλτρων σε βίντεο. Όλα τα εργαλεία επεξεργασίας είναι εύκολο να εντοπιστούν με μια ματιά με αποτέλεσμα να δίνουν την δυνατότητα ακόμα και σε έναν αρχάριο να δημιουργήσει επαγγελματικής ποιότητας περιεχόμενο.  

Το Face ID θα είναι 30% γρηγορότερο από τις προηγούμενες συσκευές της Apple και θα έχει μεγαλύτερες γωνίες λήψης. Η τιμή των  iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max θα ξεκινάει από τα 999$ και θα φτάνει στα 1.199$.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι πληροφορίες για το iPhone 11