FreeBuds 3: Μία καλή αντιγραφή των AirPods τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei

FreeBuds 3: Μία καλή αντιγραφή των AirPods τα νέα ασύρματα ακουστικά της  Huawei
ired.gr

Αφού πρώτα η Huawei παρουσίασε τον Kirin 990G στο διεθνές συνέδριο IFA 2019, η κινεζική εταιρεία παρουσίασε και τα νέα της ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά HUAWEI FreeBuds 3, βασισμένα πάνω στον δικό της επεξεργαστή Kirin A1.

Σύμφωνα με την Huawei, τα FreeBuds 3 χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού ήχου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας φωνή και αναπαραγωγή μουσικής. Χάρη στο νέο chipset Kirin A1, τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να εγγυώνται γρήγορη και σταθερή σύνδεση, υψηλή ποιότητα ήχου, ελάχιστες καθυστερήσεις και αποτελεσματική μείωση θορύβου.

Διαβάστε επίσης: H Apple λάνσαρε σήμερα την νέα beta σελίδα του Apple Music

Το νέο chipset Kirin A1 αναπτύχθηκε από την Huawei ειδικά για ακουστικά και φορητές συσκευές. Είναι τα πρώτα ακουστικά που υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα Bluetooth v5.1 + BLE 5.1, παρέχοντας γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Διαθέτουν επίσης έναν ειδικό αλγόριθμο μείωσης θορύβου ο οποίος τους επιτρέπει να μειώνουν αποτελεσματικά το θόρυβο του περιβάλλοντος, παρέχοντας καθαρό ήχο και άνεση κατά τη διάρκεια των κλήσεων. 

Διαβάστε επίσης: Οι έξυπνες λάμπες Yeelight της Xiaomi θα υποστηρίζονται από το HomeKit

Ο κατασκευαστής τονίζει ότι η στρογγυλεμένη θήκη φόρτισης και αποθήκευσης είναι βολική για μεταφορά στην τσέπη σας. Είναι εξοπλισμένα με ασύρματο φορτιστή και μπορούν να φορτιστούν τόσο από ασύρματο φορτιστή όσο και από smartphone με τεχνολογία αντίστροφης φόρτισης. Λόγω της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας του επεξεργαστή Kirin A1, τα Huawei FreeBuds 3 μπορούν να λειτουργήσουν σε λειτουργία ακρόασης μουσικής για έως και 4 ώρες χωρίς επαναφόρτιση και μέχρι 20 ώρες με περιοδική επαναφόρτιση από τη θήκη.

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple