iPhone 11: Το λογότυπο θα αλλάξει θέση

iPhone 11: Το λογότυπο θα αλλάξει θέση
ired.gr

Δύο μέρες έμειναν για την παρουσίαση των νέων κινητών της Apple και με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τις νέες συσκευές ήδη ξέρουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά τους και έχουμε μία πλήρη εικόνα για την εμφάνιση τους. Η τελευταία φήμη σχετικά με το λογότυπο της συσκευής ήρθε και έδεσε, πλέον γνωρίζουμε ακριβώς τις αλλαγές που θα γίνουν στην πίσω όψη της συσκευής. Η οθόνη στα φετινά μοντέλα δεν θα αλλάξει σχεδιασμό καθώς η Apple θα διατηρήσει την ίδια εμφάνιση και ίδιου τύπου notch με αυτό των προηγούμενων iPhone. Στο πίσω μέρος ωστόσο θα δούμε αρκετές αλλαγές με πιο σημαντική αυτή της κάμερας η οποία θα είναι πλέον τετράγωνη και θα καταλαμβάνει αρκετό χώρο σε σχέση με τις προηγούμενες. Την φήμη για το λογότυπο που θα αλλάξει θέση και θα βρίσκεται στο κέντρο της συσκευής την έχουμε ξανακούσει και τώρα μας την επιβεβαιώνουν και φωτογραφίες που διέρρευσαν με θήκες των iPhone 11.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τα νέα χρώματα του iPhone 11

Διαβάστε επίσης: Νέο Apple TV και ένα προϊόν έκπληξη στο event στις 10 Σεπτεμβρίου

Το λογότυπο προφανώς μετακινήθηκε ώστε να υπάρχει η απαραίτητη απόσταση μεταξύ του και της κάμερας, αλλά και για πρακτικούς λόγους εφόσον τα νέα iPhone θα υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και το λογότυπο θα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που θα πρέπει να τοποθετούνται οι συσκευές που επιθυμούμε να φορτίσουμε. Το λογότυπο που γράφει iPhone στο πίσω μέρος της συσκευής θα αφαιρεθεί, έτσι ώστε να δημιουργείται η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ του μήλου και της κάμερας ώστε να προσφέρει μία πιο κομψή και minimal αίσθηση στην συσκευή.

Σύμφωνα με αυτές τις πρόσφατες φήμες δημοσιεύτηκε στο Twitter η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει μία εικόνα των νέων iPhone με βάση των όσων έχουν ακουστεί.

Διαβάστε επίσης: By innovation only: 10 Σεπτεμβρίου και επίσημα πλέον η παρουσίαση των νέων iPhone