IFA 2019: Τα πιο κομψά και εντυπωσιακά Smartwatch της αγοράς

IFA 2019: Τα πιο κομψά και εντυπωσιακά Smartwatch της αγοράς
ired.gr

Φέτος στην IFA 2019, πολλές εταιρείες όπως οι Michael Kors, Emporio Armani, Diesel και άλλες παρουσίασαν τα νέα τους Smartwatch, όλα εκ των οποίων τρέχουν την πλατφόρμα της Fossil η οποία είναι βασισμένη στο WatchOS της Google. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια παντού. Φοράνε τον Snapdragon Wear 3100 το ρολόι της Michael Kors διαθέτει 512 ΜΒ και 4 GB μνήμης, ενώ της Diesel και της Emporio Armani διαθέτουν την διπλάσια. 

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε δωρεάν αλλαγή οθόνης στα Apple Watch Series 2 και Series 3

Michael Kors Access

Ας ξεκινήσουμε με τα τρία νέα ρολόγια που παρουσίασε η Michael Kors, με ονόματα Lexington 2, Bradshow 2 και MKGO. Τα δύο πρώτα είναι η εξέλιξη των προκατόχων τους που πλέον διαθέτουν δικό τους ηχείο και ακουστικό. Το MKGO είναι το ελαφρύτερο smartwatch και απευθύνεται κυρίως σε όσους το χρησιμοποιούν με επίκεντρο την γυμναστική. Η τιμή του ξεκινάει από τα 296$ για την έκδοση με το λουράκι σιλικόνης, με καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι και φτάνει στα 425$ για την έκδοση με ανοξείδωτο ατσάλι και τους κρυστάλλους pavé. Όλες του οι εκδόσεις είναι αδιάβροχες και συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύησης.

Emporio Armani Connected

H Emporio Armani παρουσίασε το connected, ένα κομψό και πιο διακριτικό απο τα προηγούμενα smartwatch με την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και χρήσης του Google Assistant. Θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και ηλεκτρονικά από τον Οκτώβριο και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 395$. 

Διαβάστε επίσης: whatchOS 6: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Diesel On Axial

Το Diesel On Axial διαθέτει έναν πιο κλασικό σχεδιασμό σε σχέση με τα προηγούμενα και είναι εμπνευσμένο από την βρεταλιστική αρχιτεκτονική του 20ού αιώνα. Τα λουράκια του είναι εκπληκτικα και έρχονται σε διάφορες παραλλαγές, denim, δέρμα και μέταλλο. Διαθέτει επίσης την ικανότητα προσθήκης κινούμενων εικόνων στην αρχική του οθόνη. Το Diesel On Axial θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 350$.

Διαβάστε επίσης: Νέο Apple TV και ένα προϊόν έκπληξη στο event στις 10 Σεπτεμβρίου