Facebook Dating: Η νέα λειτουργία του Facebook

Facebook Dating: Η νέα λειτουργία του Facebook
ired.gr

Το Facebook μόλις εγκαινίασε την νέα Dating εφαρμογή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η νέα λειτουργία της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα ηλικίας 18 και άνω και θα εμφανίζεται ως νέα καρτέλα στην εφαρμογή του facebook. 

Το Facebook, θα σας προτείνει ταιριάσματα σύμφωνα με το προφίλ, τα ενδιαφέροντα και την δραστηριότητα σας. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε μία λίστα με εώς και εννιά άτομα που σας ενδιαφέρουν απο το Facebook και το Instagram και να τους εκφράσετε κρυφά το ενδιαφέρον σας. Στην συνέχεια οι φίλοι σας θα λαμβάνουν ειδοποίηση ότι κάποιος ενδιαφέρεται για αυτούς και σε περίπτωση που σας προσθέσουν και αυτοί στην λίστα τους τότε θα γίνεται ορατό και στους δύο.

 Διαβάστε επίσης: Το Spotify σας επιτρέπει να μοιράζεστε μουσική στα Facebook Stories

Σε δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της η εταιρεία αναφέρει “Εάν είστε από 18 χρονών και πάνω και έχετε κατεβάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Facebook, από σήμερα μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στο Facebook Dating και να δημιουργήσετε ένα προφίλ Dating (ξεχωριστό από το κύριο προφίλ σας). Θα σας προτείνουμε και σε άλλους χρήστες που έχουν δημιουργήσει το δικό τους προφίλ. Οι προτάσεις θα γίνονται με βάση τα ενδιαφέροντα σας και τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook. Το Facebook Dating δεν έχει να κάνει με το να προσπερνάτε την φωτογραφία ενός αγνώστου ή να περιμένετε μία έγκριση για να μπορέσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιον χρήστη, μπορείτε να σχολιάσετε απευθείας στο προφίλ του ή να πατήσετε το κουμπί Like για να τον ενημερώσετε. Εάν δεν ενδιαφέρεστε μπορείτε να τον προσπεράσετε. Το Facebook Dating σας δίνει την δυνατότητα να εξελίσετε τις σχέσεις σας με τους ήδη φίλους σας, με φίλους φίλων ή και με ανθρώπους που δεν βρίσκονται στον κύκλο σας.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ζητά δημόσια συγνώμη και ανακοινώνει αλλαγές στην πολιτική απορρήτου της Siri

Η ανταπόκριση του κόσμου μέχρι στιγμής δεν ήταν και τόσο θερμή αφού στο Twitter έχει γίνει από τα δημοφιλέστερα θέματα και ο περισσότερος κόσμος το θεωρεί περιττό, αστείο, ενώ άλλοι το θεωρούν κίνηση απελπισίας. Ο καιρός θα δείξει φυσικά πόσους χρήστες θα προσελκύσει αυτή η νέα δυνατότητα και το κατα πόσο θα τους διατηρήσει ή αν θα καταλήξει και αυτό άλλη μία από τις περιττές λειτουργίες της εφαρμογής.

To Facebook Dating είναι προστοπαρόν διαθέσιμο στις ΗΠΑ και άλλες 19 χώρες και αναμένεται να φτάσει και στην Ευρώπη στις αρχές του 2020.

Διαβάστε επίσης: 420 εκατομμύρια προσωπικά στοιχεία χρηστών του Facebook είναι εκτεθειμένα στο διαδίκτυο