Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τα νέα χρώματα του iPhone 11

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τα νέα χρώματα του iPhone 11
ired.gr

Οι εντυπωσιακές νέες χρωματικές επιλογές του iPhone 11 και iPhone 11 Pro αποκαλύφθηκαν σήμερα σε νέες εικόνες από τον κατασκευαστή θηκών Olixar. Πρόσφατες φήμες ανέφεραν ότι στα επερχόμενα iPhone θα υπάρχουν νέες χρωματικές επιλογές και άμα κρίνουμε και απο την πρόσκληση της Apple για τις 10 Σεπτεμβρίου υποδηλώνεται πως όντως θα υπάρχει εστίαση στο χρώμα.

Ο κατασκευαστής θηκών Olixar αποκάλυψε αρκετές από τις λεπτομέρειες του iPhone 11 και φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς τουλάχιστον δύο από τις χρωματικές επιλογές των νέων iPhone. 

Διαβάστε επίσης: Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil

Στις φωτογραφίες παρατηρούμε ένα μοντέλο με μία μίξη παστέλ χρωμάτων ροζ πράσινο και κίτρινο, όμοια με τα χρώματα του Samsung Galaxy Note 10, δεν γνωρίζουμε ακόμα βέβαια αν τα χρώματα θα μετακινούνται και θα αλλάζουν ανάλογα με το πως κρατάτε την συσκευή. 

Διαβάστε επίσης: Πως επηρεάζει η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση την εμφάνιση του iPhone 11

Η άλλη χρωματική επιλογή του διαδόχου του XR είναι ένα έντονο πράσινο. Η Olixar διαθέτει ένα πολύ καλό ιστορικό όταν πρόκειται για διαρροές της Apple παρόλα αυτά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι οι φωτογραφίες θα ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που θα δούμε σε τέσσερις μέρες. 

Διαβάστε επίσης: Νέο Apple TV και ένα προϊόν έκπληξη στο event στις 10 Σεπτεμβρίου