Νέο Apple TV και ένα προϊόν έκπληξη στο event στις 10 Σεπτεμβρίου

Νέο Apple TV και ένα προϊόν έκπληξη στο event στις 10 Σεπτεμβρίου
ired.gr

Απέχουμε μόνο λίγες μέρες από την πολυαναμενόμενη ετήσια παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και οι φήμες για το τι πρόκειται να δούμε σχετικά με τα προϊόντα τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση τους δεν λένε να σταματήσουν. Δημοσίευση στο Twitter του @never_released, o οποίος και στο παρελθόν έχει διαρρεύσει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με επερχόμενα προιοντα της Apple, δημοσίευσε ότι θα ανακοινωθεί νέο Apple TV. 

Διαβάστε επίσης: By innovation only: 10 Σεπτεμβρίου και επίσημα πλέον η παρουσίαση των νέων iPhone

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι το νέο Apple TV θα φοράει ένα γρηγορότερο chip Α12 ή Α12x, το οποίο ασφαλώς θα ωφελήσει την επερχόμενη συνδρομητική gaming υπηρεσία Apple Arcade. Πέρα από το ότι μέχρι στιγμής θεωρείτε απλά μία φήμη, θα ήταν λογικό να δούμε κάτι τέτοιο καθώς η συσκευή ενημερώνετε μία φορά ανα δύο χρόνια και αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή για την κυκλοφορία ενός ανανεωμένου και δυνατότερου Apple TV, ώστε οι χρήστες να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις νέες συνδρομιτικές υπηρεσίες Apple TV+ και Apple Arcade. 

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple

Ένας ακόμα λογαριασμός στο Twitter με το όνομα CoinX που στο παρελθόν έχει διαρρεύσει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με επερχόμενα προιόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, αλλά και την αφαίρεση της θύρας ακουστικών στα μοντέλα iPad Pro 2018. Δημοσίευσε πως ένα από τα φετινά μοντέλα iPhone θα ονομάζεται Pro και επίσης σε ξεχωριστό Tweet, ανέφερε την δημοφιλή έκφραση που χρησιμοποιούσε ο Steve Jobs "but there's one more thing" στο τέλος κάθε παρουσίασης όταν είχε να ανακοινώσει ένα τελευταίο προιον ή μία έκπληξη.

Πολλές είναι οι πιθανότητες του να δούμε ένα προϊόν έκπληξη στις 10 Σεπτεμβρίου όπως για παράδειγμα την συσκευή εντοπισμού ή τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, εξού και το όνομα της παρουσίασης “By innovation only” το οποίο παραπέμπει σε κάτι καινοτόμο και διαφορετικό! Άραγε ποια θα είναι η έκπληξη στο τέλος της παρουσίασης; 

Διαβάστε επίσης: Κώδικας του iOS 13 υποδηλώνει την ύπαρξη γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας