Πως επηρεάζει η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση την εμφάνιση του iPhone 11

Πως επηρεάζει η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση την εμφάνιση του iPhone 11
ired.gr

Όλες οι φωτογραφίες του iPhone 11 που έχετε δει μέχρι τώρα μπορεί να είναι λάθος, καθώς έχουν δημοσιευτεί νέες εικόνες και φήμες που  θέλουν το λογότυπο να βρίσκεται στο κέντρο της πίσω όψης. Σύμφωνα με πολλές πηγές που μιλάνε για τα χαρακτηριστικά του iPhone 11, ξέρουμε σίγουρα πλέον ότι θα υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πίσω μέρος της συσκευής σας ως ασύρματο φορτιστή για να μοιραστείτε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας. 

Διαβάστε επίσης: Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil

Πολλές είναι επίσης οι φήμες που αναφέρουν ότι θα γίνει αλλαγή στο λογότυπο, θα φύγουν τα γράμματα που λένε iPhone από το πίσω μέρος της συσκευής και το λογότυπο με το μήλο θα κεντραριστεί, σχετικό tweet δημοσίευσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ο Ben Geskin μαζί με την φωτογραφία των τριών νέων iPhone, αναφέροντας “Αυτά είναι τα νέα iPhones, αν οι κατασκευαστές θηκών έχουν δίκιο για την τοποθέτηση του λογότυπου της Apple. Εάν κάτι σας φαίνεται λάθος, εμπιστευθείτε με, είναι απλά θέμα συνήθειας.” 

Αυτή η αλλαγή μπορεί να ωφείλεται στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, αφού το κέντρο του iPhone είναι το ακριβές σημείο που θα πρέπει να τοποθετείται η θήκη των AirPods για να φορτίσει. Η μετακίνηση του λογότυπου διευκολύνει στην εύρεση του ακριβές σημείου, έτσι ώστε οι χρήστες να μην δυσκολεύονται να το εντοπίσουν. Μία άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι το λογότυπο μετακινήθηκε γιατί μεγάλωσε το πλαίσιο της κάμερας και απλά είναι πιο καλαίσθητο να βρίσκεται στο κέντρο της συσκευής. Όπως και να χει σε λίγες μέρες που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των τριών νέων συσκευών θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

Διαβάστε επίσης: By innovation only: 10 Σεπτεμβρίου και επίσημα πλέον η παρουσίαση των νέων iPhone