H Apple ανακοίνωσε δωρεάν αλλαγή οθόνης στα Apple Watch Series 2 και Series 3

H Apple ανακοίνωσε δωρεάν αλλαγή οθόνης στα Apple Watch Series 2 και Series 3
ired.gr

H Apple διαπίστωσε ότι ορισμένα μοντέλα Apple Watch ενδεχομένως να είναι ελαττωματικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρωγμές στην οθόνη και έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για όσους χρήστες επηρεάζονται. Συγκεκριμένα εταιρεία σε δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της δηλώνει “Η Apple έχει διαπιστώσει ότι, υπό πολύ σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να σχηματιστεί ρωγμή κατά μήκος της στρογγυλεμένης άκρης της οθόνης σε μοντέλα αλουμινίου της Apple Watch Series 2 ή Series 3. Η ρωγμή μπορεί να ξεκινήσει από τη μία πλευρά και στη συνέχεια να συνεχίσει γύρω από την οθόνη όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες”.

Διαβάστε επίσης: whatchOS 6: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα της εταιρείας για δωρεάν αλλαγή της οθόνης σας. Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρονται στην παρακάτω φωτογραφία:

Πολύ πιθανόν η Apple είτε να διορθώσει το πρόβλημα στην κατασκευή των Apple Watch Series 3 είτε να ανακοινώσει την απόσυρση τους, ίσως να μάθουμε τα νέα στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: By innovation only: 10 Σεπτεμβρίου και επίσημα πλέον η παρουσίαση των νέων iPhone