iPhone 11: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

iPhone 11: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του
ired.gr

Όπως είναι γνωστό και επίσημα πλέον η Apple θα παρουσιάσει τα τρία νέα μοντέλα iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση μία πηγή από την Κίνα αποκαλύπτει περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών. 

Διαβάστε επίσης: By innovation only: 10 Σεπτεμβρίου και επίσημα πλέον η παρουσίαση των νέων iPhone

Σε δημοσίευση που έγινε στο Twitter, παρέχετε μια λεπτομερής περιγραφή και των τριών μοντέλων του iPhone 11 και αναφέρει μερικά χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα, την χωρητικότητα μνήμης RAM και αποθήκευσης, και τον αριθμό των pixel κάμερας.

Ο αποθηκευτικός χώρος και στα τρία μοντέλα είναι 256GB και 512GB, ενώ ο ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος διαφέρει. Το iPhone 11 παίρνει μόνο 64GB για τη φθηνότερη έκδοση του, ενώ τα μικρότερα μοντέλα Pro και Max ξεκινάνε από 128GB. 

Το iPhone 11 θα διαθέτει γυάλινη κατασκευή και θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα (πράσινο και μωβ). Θα έχει μπροστινή κάμερα 12 megapixel και δύο διπλές πίσω κάμερες 12 megapixel. Θα διαθέτει επίσης Face ID, Wi-Fi 6 για ασύρματη συνδεσιμότητα και 3.110mAh μπαταρία με υποστήριξη αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 749$.

Διαβάστε επίσης: iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C

Τόσο το iPhone 11 Pro όσο και το iPhone 11 Pro Max θα χάσουν το 3D Touch, αλλά σε αντίθεση με το iPhone 11, θα υποστηρίζουν πλέον Apple Pencil. Θα διαθέτουν μια αυτόματη φωτογραφική μηχανή 12 megapixel που συνοδεύεται από Face ID και τριπλούς αισθητήρες 12 megapixel στο πίσω μέρος. Τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Max θα διαθέτουν μπαταρία 3.500mAh, όπως και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και υποστήριξη ασύρματης συνδεσιμότητας Wi-Fi 6. Η τιμή του iPhone 11 Pro θα ξεκινάει από τα 999 δολάρια, ενώ το βασικό το iPhone 11 Pro Max από 1.099 και οι τρεις συσκευές θα διαθέτουν θύρα USB Type-C και θα συνοδεύονται από φορτιστή 18W.

Διαβάστε επίσης: Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil