Επίσημα τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Redmi Note 8 Pro με κάμερα 64MP

Επίσημα τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Redmi Note 8 Pro με κάμερα 64MP
ired.gr

Το Redmi Note 8 Pro ανακοινώθηκε και επίσημα από την Xiaomi, ο κομψός σχεδιασμός του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δικαίως το καθιστούν, όπως και τα προγενέστερα μοντέλα της σειράς, μία από τις πιο value for money συσκευές της αγοράς. 

Διαβάστε επίσης: Αισθητήρα 108MP ανακοίνωσε η Samsung για φωτογραφίες με ανάλυση DSLR

Το Redmi Note 8 Pro είναι η αναβαθμισμένη πιο ακριβή έκδοση του Redmi Note 8 σε όλες του σχεδόν τις δυνατότητες. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά του: 

Οθόνη: Το Redmi Note 8 Pro διαθέτει οθόνη FHD + 6,53 ιντσών και προσφέρει αναλογία οθόνης 91,94%

Επεξεργαστής: Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που φοράει τον MediaTek Helio G90T

RAM: 6GB και 8GB

Αποθήκευτικός χώρος: 64GB και 128GB

Πίσω Κάμερα: To Redmi Note 8 Pro διαθέτει  τετραπλές κάμερες με κύριο αισθητήρα Samsung GW1 64MP για φωτογραφίες με ανάλυση εως και 9248x6936

Μπροστινή Κάμερα: 20MP

Μπαταρία: 4500mAh που συνοδεύεται από υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 18W

Λογισμικό: Το τηλέφωνο τρέχει το MIUI 10 με βάση το Android 9 Pie

Διαβάστε επίσης: Οι έξυπνες λάμπες Yeelight της Xiaomi θα υποστηρίζονται από το HomeKit

Είναι ιδανικό για gaming καθώς είναι το πρώτο κινητό που θα διαθέτει σύστημα υδρόψυξης η οποία καταφέρνει να μειώσει τη θερμοκρασία της συσκευής από 4 έως και 6 βαθμούς και επίσης θα κυκλοφορήσουν συμβατά gaming αξεσουάρ, όπως χειριστήρια και άλλα! 

Έχουν βγεί επίσης δύο επετειακά Special Edition μοντέλα της συσκευής ένα σε λευκό και ένα σε μαύρο χρώμα για να γιορτάσει τα 15 χρόνια του World of Warcraft, τα οποια είναι διαθέσιμα σίγουρα στην αγορά της Κίνας, ωστόσο δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι για άλλες χώρες.

Το Redmi Note 8 Pro θα κυκλοφορήσει πρώτα στις αγορές της Κίνας και της Ινδίας από Σεπτέμβριο και αργότερα στην Ευρώπη. Η τιμή του θα ξεκινά από 175 ευρώ και θα φτάνει στα 225.

Διαβάστε επίσης: ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας