Threads: Η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τους χρήστες του Instagram

Threads: Η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τους χρήστες του Instagram
ired.gr

Έπειτα από την αποτυχία δημιουργίας μιας ξεχωριστής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων του instagram direct, το Threads είναι η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ της λίστας κοντινών φίλων του Instagram που σχεδιάζει η Facebook, απλοποιώντας την επικοινωνία των χρηστών και προσφέροντας μια σειρά από πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά σε μία εφαρμογή. Φήμες μιλούν ότι πρόκειται για την απόπειρα του Facebook να ενώσει χαρακτηριστηκά του Instagram και του Snapchat. 

Διαβάστε επίσης: iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C

Το Threads στοχεύει στην επικοινωνία μεταξύ ατόμων που βρίσκονται στην λίστα των στενών φίλων του Instagram. Στιγμιότυπα οθόνης της επερχόμενης εφαρμογής δείχνουν ότι θα επιτρέπει την κοινή χρήση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της θέσης, της ταχύτητας, της στάθμης μπαταρίας και άλλων. Αυτή την στιγμή η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο κοινό. 

Διαβάστε επίσης: Οι οδηγίες επαυξημένης πραγματικότητας του Google Maps από σήμερα διαθέσιμες σε IOS και Android

Η ανταλλαγή μηνυμάτων θα είναι παρόμοια με του Instagram. Τα μηνύματα θα εμφανίζονται στην κεντρική οθόνη και οι ενεργοί φίλοι θα υποδεικνύονται με μία πράσινη κουκκίδα. Σε μία άλλη ενότητα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τις δημοσιεύσεις των φίλων σας και σε διαφορετική ενότητα θα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο και να φωτογραφηθείτε, χρησιμοποιώντας φίλτρα και διάφορα εργαλεία επεξεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Android 10: Τα καλύτερα χαρακτηριστικά, νέες λειτουργίες και ημερομηνία κυκλοφορίας