Τι περιμένουμε από το event της Apple τον Σεπτέμβριο!

Τι περιμένουμε από το event της Apple τον Σεπτέμβριο!
ired.gr

Η Apple έχει καθιερώσει την παρουσίαση των νέων iPhone και άλλων προϊόντων της όπως iPads, Apple TV και Airpods κάθε Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η φετινή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater στην Καλιφόρνια. Πέρα όμως από τα πολυαναμενόμενα iPhone η Apple θα παρουσιάσει και άλλα νέα προιόντα. 

Διαβάστε επίσης: Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil

iPhone 11

Τα τρία νέα μοντέλα iPhone είναι το πιο σίγουρο από τα προϊόντα που ξέρουμε ότι θα δούμε. Φήμες μιλούν για ένα επανασχεδιασμένο iPhone R και δύο πιο ακριβά μοντέλα το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro. Το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης των φετινών iPhone πρόκειται να αφορά την νέα κάμερα αλλά και μερικές εξωτερικές αλλαγές όπως τα κουμπιά (power, volume up volume down και σίγασης) που θα αλλάξουν θέση και το λογότυπο του μήλου σχετικά με το οποίο ακούγονται διάφορες φήμες για τον επανασχεδιασμό του και την αφαίρεση του λογότυπου που γράφει iPhone στην πίσω όψη της συσκευής.

Apple Watch Series 5

Η παρουσίαση των Apple Watch Series 5 είναι δεδομένο πως θα γίνει τον Σεπτέμβριο καθώς υπάρχουν αναφορές για 4 νέα μοντέλα τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε Ceramic και Titanium εκδοχές. Πέρα από αυτό δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για το Apple watch Series 5 εκτός βέβαια από τα νέα χαρακτηριστικά του WatchOS που μπορείτε να δείτε εδώ

Apple TV 

Με τον ερχομό του Apple TV+, της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της Apple πιθανό είναι να δούμε ένα νέο μικρότερο Apple TV το οποίο θα παρέχει την δυνατότητα σε χρήστες των οποίων η smart TV δεν είναι συμβατή με τις εφαρμογές της Apple, να μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Apple TV+ μέσω ενός stick. 

Διαβάστε επίσης: Apple TV Plus: Διαθέσιμο από τον Νοέμβριο με συνδρομή από 9.99$

AirPods

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την παρουσίαση των AirPods δεύτερης γενιάς, ωστόσο φήμες μιλάνε ήδη για τα AirPods τρίτης γενιάς τα οποία θα διαθέτουν την δυνατότητα απομόνωσης ήχου και αντίστασης στον ιδρώτα. Πολύ πιθανό να κάνουν και αυτά το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο.

iPad & iMac

Υπάρχουν φήμες που μιλάνε για νέα iPad Pro με νέα κάμερα και ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο MacBook Pro 16 ιντσών

Διαβάστε επίσης: iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C