Ανανεωμένη η σελίδα του iCloud με νέο interface!

Ανανεωμένη η σελίδα του iCloud με νέο interface!
ired.gr

H Apple άνοιξε μία καινούρια beta έκδοση της σελίδας του iCloud, με νέο διαφορετικό interface, ανανεωμένες υπομνήσεις, διαφορετική αρχική σελίδα και άλλα! 

Η εφαρμογή υπομνήσεων δέχτηκε μεγάλες αλλαγές στην iOS 13 και στα macOS Catalina και πλέον η ίδια εφαρμογή θα είναι απευθείας προσβάσιμη και απο την σελίδα του iCloud. 

Η αρχική σελίδα του iCloud έχει επίσης αναδιοργανωθεί με ένα νέο interface! Έφυγε επιτέλους το μπλε φόντο με τις φυσαλίδες και υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σας μέσω της αρχικής σελίδας.

Διαβάστε επίσης: To Spotify χαρίζει 3 μήνες δοκιμαστικής συνδρομής

Επίσης μέσω της ιστοσελίδας του iCloud, έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και στην διαχείριση των συσκευών, στον αποθηκευτικό χώρο του iCloud και πολλά άλλα. Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως η beta έκδοση της σελίδας περιλαμβάνει την εφαρμογή “Find My iPhone” αντί της νέα εφαρμογής “Find My”. Λογικά αυτή είναι μία αλλαγή που η Apple θα κάνει αργότερα.

Η νέα έκδοση του iCloud θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη σελίδα μαζί με την κυκλοφορία του iOS 13 μέσα στον Σεπτέμβριο. Προς το παρόν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας με το νέο interface μέσω της σελίδας beta.icloud.com. 

Διαβάστε επίσης: Αισθητήρα 108MP ανακοίνωσε η Samsung για φωτογραφίες με ανάλυση DSLR