To Spotify χαρίζει 3 μήνες δοκιμαστικής συνδρομής

To Spotify χαρίζει 3 μήνες δοκιμαστικής συνδρομής
ired.gr

Ο ανταγωνισμός μεταξύ Spotify και Apple Music συνεχίζει να θερμαίνεται! Την Δευτέρα το Spotify παρουσίασε ενημερώσεις στο Οικογενειακό του πακέτο, το οποίο πλέον θα διαθέτει γονικό έλεγχο και νέα αποκλειστικά χαρακτηριστικά! Προηγουμένως, οι νέοι χρήστες του Spotify Premium μπορούσαν να δοκιμάσουν την υπηρεσία δωρεάν για έναν μήνα ενώ τώρα η δοκιμαστική περίοδος έχει αλλάξει σε τρεις μήνες όπως και στο Apple Music.

Η εταιρεία επισημαίνει πως η προσφορά δεν είναι προσωρινή και πως θα ισχύει μόνιμα από εδώ και πέρα. Η νέα δοκιμαστική περίοδος είναι ήδη διαθέσιμη από τις 22 Αυγούστου και ισχύει για όλες τις χώρες.

Διαβάστε επίσης: Με διαφορετικό τρόπο επέλεξε να προσεγγίσει το κοινό της η Google

Η προσφορά θα ισχύει για όλα τα Premium πακέτα της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του μαθητικού πακέτου, του οικογενειακού και του σύντομα ερχόμενου Spotify Duo το οποίο ακόμα δοκιμάζετε σε άλλες χώρες και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για την Ελλάδα. Η προσφορά αυτή αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τρόπους προσέγγισης νέων χρηστών, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους πελάτες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή τους δίνει την δυνατότητα να εξοικειωθούν πιο πολύ και να την ενσωματώσουν στην καθημερινότητα τους και τις συνήθειες τους. 

Διαβάστε επίσης:  Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια

Παράλληλα τα προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων εξακολουθούν να απασχολούν τις streaming υπηρεσίες και ιδιαίτερα το Spotify, το οποίο αυτή την εβδομάδα δέχτηκε αγωγή από τον Eminem, ο οποίος ισχυρίζεται πως η υπηρεσία παραβίασε τα πνευματικά του δικαιώματα και μετέδιδε εκατοντάδες απο τα τραγούδια του, χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Διαβάστε επίσης: iPadOS Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!