Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil

Θήκες του iPhone 11 υποδηλώνουν ότι πιθανόν να υποστηρίζει Apple Pencil
ired.gr

Μία θήκη που είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελίες από τον κατασκευαστή Olixiar διαθέτει ειδική θέση για τοποθέτηση του Apple Pencil. Μέχρι στιγμής το Apple Pencil είναι συμβατό με τα 12.9 ιντσών και 9.7 ιντσών  iPad Pro, οπότε το να υπάρχει θέση για το Apple Pencil στην θήκη του iPhone δεν έχει κανένα νόημα εκτός φυσικά αν θα είναι συμβατά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C

Η ύπαρξη μιας τέτοιας θήκης ωστόσο δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς μπορεί απλά να πρόκειται για τον σχεδιασμό ενός πρωτότυπου βασισμένου πάνω σε φήμες και διαρροές σχετικά με το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του iPhone 11.

Προφανές είναι ότι η θήκη είναι σχεδιασμένη για το iPhone 11 Pro και πολύ πιθανόν η συμβατότητα του Apple Pencil από εδώ και πέρα να είναι δυνατή με όλα τα μελλοντικά μοντέλα iPad Pro και iPhone Pro. Όπως παρατηρούμε και απο τις εικόνες η θήκη θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: γκρι, μαύρο και καφέ και η θέση της γραφίδας έχει μικρότερες διαστάσεις  από το Apple Pencil των 6.9 ιντσών υποδεικνύοντας την πιθανότητα παρουσίασης μιας νέας γραφίδας.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα χαρακτηριστικά του iPhone 11R

Η συμβατότητα του Apple Pencil με το iPhone 11 είναι ξεκάθαρα μία κίνηση ανταγωνισμού προς το Samsung Note 10 και το S Pen, εφόσον αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση της ζήτησης και των πωλήσεων και των δύο προϊόντων της Apple.

Διαβάστε επίσης: Η Apple επιβεβαιώνει τυχαία πότε θα πραγματοποιηθεί το event του iPhone 11