iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C

iPhone Update: Τα iPhone 11 θα συνοδεύονται από φορτιστή Type-C
ired.gr

Σύμφωνα με τελευταίες φήμες τα επόμενα κινητά της Apple θα συνοδεύονται από φορτιστή USB-C. Παρόλο που τα iPhone XS και XS Max υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση η Apple δεν συμπεριέλαβε φορτιστή που να υποστηρίζει fast charging στο κουτί τους, με αποτέλεσμα βάση των σημερινών δεδομένων οι συσκευές να χρειάζονται αρκετό χρόνο να φορτίσουν.

Διαβάστε επίσης: Το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του iPhone 11 ίσως να το δούμε και στο iPad!

Σύμφωνα με πρόσφατο tweet από το Charger Lab η Apple επιτέλους σκοπεύει να αλλάξει τον φορτιστή των 5w που περιλάμβανε εώς τώρα στην συσκευασία των iPhone και να τον αντικαταστήσει με έναν νέο Type-C που θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. 

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως και πέρυσι το Charger Lab διέρρευσε τι είδους φόρτιση θα υποστηρίζουν και τι θα περιλαμβάνουν στο κουτί τους τα iPhone και έπεσε μέσα. 

Διαβάστε επίσης: Kuo: Η Apple θα επαναφέρει το Face ID και Touch ID στα iPhone του 2021!

Παρόλα αυτά το ότι θα υπάρχει USB-C καλώδιο και φορτιστής στο κουτί, δεν σημαίνει πως τα iPhone θα έχουν διαφορετική θύρα φόρτισης η μία άκρη του καλωδίου φόρτισης θα είναι USB-C και η άλλη θα εξακολουθεί να είναι lightning. Εφόσον η θύρα lighting αποτελεί μέρος πολλών συσκευών της Apple, λογικό είναι να την διατηρήσει.