Όλα όσα γνωρίζουμε για τα χαρακτηριστικά του iPhone 11R

Όλα όσα γνωρίζουμε για τα χαρακτηριστικά του iPhone 11R
ired.gr

Με την επίσημη παρουσίαση της Apple να πλησιάζει στις αρχές Σεπτεμβρίου έχουμε ήδη μαζέψει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό, τα υλικά κατασκευής και τις κάμερες των νέων συσκευών της Apple. Όπως είχαν γίνει και πέρυσι γνωστα αρκετά απο τα χαρακτηριστικά του iPhone XR πριν απο την επίσημη ανακοίνωση του, έτσι έχει γίνει και φέτος για το iPhone 11R.

Διαβάστε επίσης: Η Apple επιβεβαιώνει τυχαία πότε θα πραγματοποιηθεί το event του iPhone 11

Το νέο όνομα

Οι απόγονοι του XS ακούγεται πως θα ονομάζονται iPhone 11 Pro kai iPhone 11 Max, ωστόσο για το XR δεν γνωρίζουμε ακόμα μία έγκυρη ονομασία, οι πιο πιθανές είναι iPhone 11R, iPhone 11 ή iPhone XI. 

Αποθηκευτικός χώρος 

H Apple φέτος σκοπεύει να επεκτείνει τον ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο από 64GB σε 128GB. Ενώ οι συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα θα διατίθενται σε 128GB και 512GB.

Τιμή

Η τιμή του iPhone R πιθανόν να ξεκινάει από τα 749$ για το μοντέλο των 64GB και να φτάνει τα 899$ για την ακριβότερη εκδοχή του των 256GB.

Διαβάστε επίσης: Kuo: Η Apple θα επαναφέρει το Face ID και Touch ID στα iPhone του 2021!

Κατασκευή

Φαίνεται πως το iPhone R θα διατηρήσει το αλουμινένιο πλαίσιο με στρογγυλές γωνίες όπως και το ίδιο notch που υπάρχει στο XR. Επίσης πρόκειται να χρησιμοποιηθεί διαφορετικό υλικό στην πίσω όψη της συσκευής και αντί για την λεία γυάλινη επιφάνεια, φέτος θα δούμε ένα υλικό τύπου παγωμένο γυαλί με matte αίσθηση, όμοιο με αυτό του Pixel 3.

 Επίσης ακούγεται πως φέτος θα φύγει η ονομασία iPhone στην πίσω όψη της συσκευής και θα μείνει μόνο το λογότυπο με το μήλο. Σχετικά με το λογότυπο έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές, μερικές από αυτές ισχυρίζονται πως το μήλο θα αλλάζει χρώμα ανάλογα με το χρώμα της συσκευής, άλλοι λένε πως το μήλο θα αντανακλά τα χρώματα του ουράνιου τόξου και άλλοι πιστεύουν πως η Apple θα διατηρήσει το ασημί λογότυπο που είχε και το XR.

Σε θέμα χρώματος θα υπάρχουν πολλές επιλογές για το 11R όπως υπήρχαν και για το XR με την μόνη διαφορά ότι θα αντικατασταθούν το green και το lavender με το blue και το coral. 

Τα κουμπιά του 11R όπως έχουμε δει απο θήκες που έχουν διαρρεύσει, θα έχουν διαφορετικές θέσεις σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα και το κουμπί σίγασης θα είναι πλέον στρογγυλό.

Διαβάστε επίσης: Το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του iPhone 11 ίσως να το δούμε και στο iPad!

Οθόνη 

Η οθόνη του 11R φαίνεται πως θα είναι και πάλι 6,1 ίντσες ίδια με αυτή του XR με την μόνη διαφορά ότι πιθανόν να είναι OLED αντί για LCD. Τα προβλεπόμενα χαρακτηριστικά της οθόνης εκτιμάται να είναι τα παρακάτω:

  • Μέγεθος οθόνης: 6.1”
  • Ανάλυση: 1729 x 828 pixels, 326 ppi
  • Τύπος οθόνης: Liquid Retina LCD
  • Notch: ναι
  • 3D Touch: όχι
  • Haptic Touch: ναι

Διαβάστε επίσης:Τα τελευταία νέα για τα iPhone 11, iPhone 11Pro και iPhone 11R

Κάμερα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές όλα τα iPhone του 2019 συμπεριλαμβανομένου και του 11R θα διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου! Η μπροστινή κάμερα της συσκευής θα διαθέτει δύο φακούς 12MP και 5MP, ενώ επίσης θα υποστηρίζει και την δυνατότητα καταγραφής βίντεο με 120 fps slow motion. Η πίσω κάμερα θα είναι επίσης διπλή με δύο φακούς 14MP και 10MP. 

Παρόλο που στα υπόλοιπα μοντέλα η κάμερα θα είναι τριπλή, ο σχεδιασμός της στο 11R θα είναι επίσης τετράγωνος και οι κάμερες θα περιβάλονται ή από πλαίσιο ίδιου χρώματος με της συσκευής ή από μαύρο έτσι ώστε να φαίνονται σαν μία.

Διαβάστε επίσης: Η Apple προσφέρει αμοιβή έως και 1 εκατομμύριο σε όποιον ανακαλύψει κενό ασφαλείας στο λογισμικό της!