Τα τελευταία νέα για τα iPhone 11, iPhone 11Pro και iPhone 11R

Τα τελευταία νέα για τα iPhone 11, iPhone 11Pro και iPhone 11R
ired.gr

Πληθώρα διαρροών και φέτος για τα νέα μοντέλα iPhone που μας επιτρέπει πλέον να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό των νέων συσκευών που αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τον Σεπτέμβριο. Όπως μάθαμε την ονομασία των προηγούμενων μοντέλων iPhone πριν την επίσημη ανακοίνωση τους, από μία δημοσίευση στο Twitter, μία σχετική δημοσίευση έγινε και τώρα από τον ίδιο χρήστη για τα νέα iPhone του 2019 και όπως αναφέρει οι ονομασίες τους θα είναι iPhone 11, iPhone 11Pro και iPhone 11R! 

Διαβάστε επίσης: iPhone 11 & iPhone 11 Max: Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Μία νέα διαρροή επίσης αναφέρει πως στα νέα iPhone  θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά κατασκευής και η πλάτη του τηλεφώνου θα έχει matte αίσθηση καθώς και νέο λογότυπο της Apple όπου το μήλο θα έχει την λάμψη ουράνιου τόξου. Ωστόσο η λέξη iPhone από το πίσω μέρος της συσκευής ενδέχεται να εξαφανιστεί για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. 

Διαβάστε επίσης: Το θρυλικό λογότυπο με τα χρώματα ουράνιου τόξου ίσως να επιστρέψει φέτος!

Όσον αφορά την νέα τριπλή πίσω κάμερα που θα έχει την δυνατότητα καταγραφής 4Κ 30fps βίντεο και ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, θα διαθέτει επίσης ένα νέο έξυπνο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Siri Intelligence”, όμοιο με τις AI κάμερες της Huawei, το οποίο θα βοηθάει στην ακριβή αναγνώριση των αντικειμένων και των προσώπων που φωτογραφίζετε. 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης να αναφέρουμε πως στο iPhone 11 Pro η Apple σκοπεύει να διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο και από 64GB που είναι τώρα ο ελάχιστος να ξεκινάει από τα 128GB και να συνεχίζει με τα μοντέλα των 256GB και 512GB. Αναφέρεται επίσης πως το χρυσό χρώμα του νέου iPhone θα έχει διαφορετική απόχρωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και θα μοιάζει περισσότερο με το απαλό χρυσό του iPhone 8. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple προσφέρει αμοιβή έως και 1 εκατομμύριο σε όποιον ανακαλύψει κενό ασφαλείας στο λογισμικό της!