Smartphone με τριπλή οθόνη φαίνεται στο βίντεο teaser της LG

Smartphone με τριπλή οθόνη φαίνεται στο βίντεο teaser της LG
ired.gr

Η LG ανέβασε ένα βίντεο teaser πριν την επίσημη ανακοίνωση του Thinq V60 που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση  IFA στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί αφού στο βίντεο η οθόνη της συσκευής επεκτείνεται και εμφανίζεται ξαφνικά μια δεύτερη οθόνη, όπως είχε γίνει και στο προγενέστερο ThinQ V50 το οποίο είχε την δυνατότητα προσθήκης μίας δεύτερης αποσπώμενης οθόνης σε μορφή θήκης την dual screen folio case. Στο teaser όταν το καπάκι της θήκης κλείνει φαίνεται να υπάρχει μία τρίτη μικρή οθόνη στο μπροστινό μέρος της θήκης, η οποία δείχνει την ημερομηνία και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της LG.

Διαβάστε επίσης: ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας

Για κάτι όμοιο του ThinQ V50 φαίνεται να πρόκειται και το ThinQ V60, αφού έτσι μοιάζει και στο teaser, h δεύτερη οθόνη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gamepad όπως και στο ThinQ V50 έτσι ώστε να μπορούν οι χρήστες να παίζουν παιχνίδια σε μεγαλύτερη οθόνη, να βλέπουν βιντεάκια ή να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές και για μεγαλύτερη ευελιξία στην κάμερα. Το V60 πιθανόν να υποστηρίζει 5G , όπως και το προγενέστερο V50, λογικά θα φοράει τριπλή κάμερα, τον Snapdragon 855 SoC, θα είναι αδιάβροχο και θα έχει θύρα ακουστικών. 

Διαβάστε επίσης: H Apple θα προσφέρει συνεδρίες επαυξημένης πραγματικότητας

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συσκευή δεν θα διπλώνει, αντί της οθόνης που διπλώνει η LG όπως στο ThinQ V50 έτσι και τώρα θα κυκλοφορήσει την 2η οθόνη ως ξεχωριστό αποσπώμενο αξεσουάρ της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει τυχόν ατυχήματα που παρουσιάστηκαν με άλλες foldable συσκευές, όπως το Samsung Fold και το Huawei Mate X.

Διαβάστε επίσης:Samsung Galaxy Tab S6 ο δυνατός ανταγωνιστής του iPad Pro