H Apple θα καταργήσει τα 15 ιντσών MacBook Pro

H Apple θα καταργήσει τα 15 ιντσών MacBook Pro
ired.gr

O αναλυτής και διευθυντής έρευνας της IHS Markit Jeff Lin, υποστηρίζει πως τα μοντέλα 15 ιντσών MacBook Pro θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από τα νέα μοντέλα των 16 ιντσών. Η παραγωγή των 16 ιντσών Macbook θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα κυκλοφορήσει επίσημα την άνοιξη του 2020, ωστόσο η παραγωγή των 15 ιντσών πιθανόν να σταματήσει τον Νοέμβριο και να χρειαστεί να βασιστεί στο απόθεμα της.

Διαβάστε επίσης: Macbook update: Ανανεωμένα τα Macbook Air και Macbook Pro!

Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν 16 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 3072x1920, σε αντίθεση με τα τελευταία MacBook που έχουν οθόνη Retina με ανάλυση 2880x1800. Γύρω από την οθόνη θα υπάρχουν πολύ λεπτά bezels, αφού η Apple παρόλο που θέλει να μεγαλώσει την επιφάνεια της οθόνης, δεν θέλει να αλλάξει το μέγεθος των Macbook και θα μικρύνει τα bezels έτσι ώστε να παραμείνουν οι διαστάσεις της συσκευής ίδιες. Η νέα σειρά MacBook πιθανόν να φοράει τους 10ης γενιάς επεξεργαστές της Intel Ice-Lake και θα έχει επίσης λεπτή πρόσοψη έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει το νέο “scissor switch” πληκτρολόγιο που ετοιμάζει η Apple. 

Διαβάστε επίσης: Η Intel λανσάρει τους πρώτους επεξεργαστές 10ης γενιάς για λάπτοπ συμβατούς με το Macbook Air και Macbook Pro