Samsung Galaxy Tab S6 ο δυνατός ανταγωνιστής του iPad Pro

Samsung Galaxy Tab S6 ο δυνατός ανταγωνιστής του iPad Pro
ired.gr

H Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του κορυφαίου high-end tablet της, Galaxy Tab S6, το οποίο σχεδιάστηκε τόσο για λόγους παραγωγικότητας όσο και για διασκέδασης. Διαθέτει S Pen, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη, ηχεία AKG με δυνατότητα Dolby Atmos, Super Amoled οθόνη 10,5 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600 pixels και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θα δούμε στην συνέχεια!

Διαβάστε επίσης: ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας

Θα διατίθεται σε τρία χρώματα το cloud blue, rose blush και το mountain grey και θα  είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από 6 Σεπτεμβρίου με αρχική τιμή 649$ για το μικρότερο μοντέλο με χώρο αποθήκευσης 256GB και 6GB μνήμη RAM, 729$ για το μεγαλύτερο μοντέλο με χωρητικότητα 256GB και 8GB RAM και αργότερα μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσει μία τρίτη έκδοση LTE.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα ξέρουμε για το Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+

To S Pen του Galaxy Tab S6, στέκεται μαγνητικά στο πίσω μέρος της συσκευής όπου και φορτίζει ασύρματα έτσι ώστε να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να το χρησιμοποιήσετε!

Οι σημείωσεις γίνονται ακόμη πιο εύκολα άφου πλέον θα μπορείτε να τις αποθηκευσετε εύκολα και γρήγορα  σε διάφορους τύπους αρχείων, όπως Microsoft word και PDF. Επιπλέων ενώ ταυτόχρονα βλέπετε κάτι άλλο στην οθόνη σας θα μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις προσαρμόζοντας την διαφάνεια του παραθύρου Samsung Notes.

Διαβάστε επίσης: iPadOS Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Ακόμα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία ενός H/Y, με την νέα και βελτιωμένη έκδοση του Samsung DEX. Το νέο επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο της Samsung θα πωλείται ξεχωριστά από την συσκευή στην τιμή των 170$ και θα διαθέτει trackpad έτσι ώστε να σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ότι θέλετε στο μικρό σας tablet. 

H Samsung για πρώτη φορά ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην επιφάνεια της οθόνης, που θα σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε την συσκευή σας με ένα απλό άγγιγμα στην μπροστινή οθόνη ετσι ώστε να σας προσφέρει την μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η διπλή κάμερα που διαθέτει στο πίσω μέρος. Η βασική του κάμερα έχει αισθητήρα 13 Megapixels, ενώ η δεύτερη 5 Megapixels με δυνατότητα Live Focus.

Διαβάστε επίσης: Τρία τα νέα μοντέλα iPad θα παρουσιάσει η Apple το Φθινόπωρο