Η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα iPhone στις 20 Σεπτεμβρίου!

Η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα iPhone στις 20 Σεπτεμβρίου!
ired.gr

Ο πρόεδρος της SoftBank, Ken Miyauchi, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, δήλωσε πως τα iPhone 11 θα κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων 10 μέρες πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου! Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Miyauchi ρωτήθηκε σχετικά με τον νέο Ιαπωνικό νόμο για τις τηλεπικοινωνίες που έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ από 1η Οκτωβρίου. Η αλλαγή της νομοθεσίας αφορά τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας οι οποίοι συνδυάζουν τα συμβόλαια με τις πωλήσεις συσκευών, με αποτέλεσμα να χρεώνουν υψηλά πάγια όταν πρόκειται για συσκευές υψηλών προδιαγραφών, όπως είναι το iPhone. Η νέα νομοθεσία θα τροποποιήσει αυτή την πολύπλοκη διαδικασία και θα αναγκάζει τις εταιρείες να διαχωρίζουν τις χρεώσεις των υπηρεσιών τους με τις χρεώσεις των συσκευών!

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα ξέρουμε για το Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς σχεδιάζει η εταιρεία να διαχειριστεί την κυκλοφορία του iPhone που αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Η Softbank δήλωσε πως ήδη έχει συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες και ο Miyauchi αναφερόμενος στην κυκλοφορία του νέου iPhone καταλάθος αποκάλυψε και την ημερομηνία που θα είναι στα ράφια των καταστημάτων, συγκεκριμένα δήλωσε “Ειλικρινά σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω για δέκα μέρες” και στην συνέχεια για να το σώσει ανέφερε, “Με συγχωρείτε δεν έπρεπε να το πω αυτό…. Κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone”.

Διαβάστε επίσης: iPhone 11 & iPhone 11 Max: Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Αναλυτές έχουν παρατηρήσει πως η  Apple ανακοίνωνει συνήθως τα νέα της μοντέλα iPhone Τρίτη ή Τετάρτη και οι προπαραγγελίες ξεκινάνε Παρασκευή, μία βδομάδα πριν ξεκινήσουν οι αποστολές στα καταστήματα. Αυτό το χρονοδιάγραμμα ίσχυε για το iPhone XS, X και ΧR! Οπότε σύμφωνα με τις αναλύσεις η πιο πιθανή ημερομηνία του event παρουσίασης των νέων iPhone είναι η 10η Σεπτεμβρίου!