H Apple θα προσφέρει συνεδρίες επαυξημένης πραγματικότητας

H Apple θα προσφέρει συνεδρίες επαυξημένης πραγματικότητας
ired.gr

Σε δελτίο τύπου ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις νέες συνεδρίες της Apple οι οποίες ξεκινούν στις 10 Αυγούστου, μέσω των οποίων επιδιώκει να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με την επαυξημένη πραγματικότητα (ΑR). 

Οι τρεις συνεδρίες, αποτελούνται από μία διαδραστική βόλτα, ένα εργαστήριο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους AR υλικό και ένα παιχνίδι μυστηρίου που οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παίξουν σε επιλεγμένα καταστήματα της Apple σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια

[AR] T Walk

Για την διαδραστική βόλτα επαυξημένης πραγματικότητας η Apple συνεργάστηκε με το New Museum στη Νέα Υόρκη και με επτά καλλιτέχνες, τον Nick Cavem, Nathalie Djuberg, Hans Berg και τον John Giorno.  Στον διαδραστικό περίπατο “T Walk” όπως ονομάστηκε, οι καλλιτέχνες έβαλαν όλο το ταλέντο και την φαντασία τους ώστε να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης και να δημιουργήσουν μία νέου είδους πρωτόγνωρη εμπειρία, θα υπάρχουν όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, χαρακτήρες που ζωντανεύουν πάνω σε κτίρια, σχέδια αφηρημένης τέχνης, εντυπωσιακά εφέ επαυξημένης πραγματικότητας, μυστήριοι φανταστικοί χαρακτήρες που διηγούνται ιστορίες κρυμμένοι ανάμεσα σε κουφάλες δέντρων, πύλες μέσω των οποίων μπορούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία και πολλά άλλα. Η βόλτα “Τ walk” πιθανόν να πραγματοποιηθεί μόνο στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Τόκιο. 

Διαβάστε επίσης: ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας

[AR] T Lab

Το εργαστήριο “AR T Lab” είναι μια συνεδρία ενενήντα λεπτών. Κατα την διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να δημιουργούν το δικό τους υλικό επαυξημένης πραγματικότητας έχοντας ώς επίκεντρο συγκεκριμένα αντικείμενα και ήχους, χρησιμοποιώντας τα Swift Playgrounds. 

Διαβάστε επίσης: Η Neuralink σχεδιάζει την δοκιμή εγκεφαλικών τσιπ σε ανθρώπους!

[AR] T in the Apple Store

Οι επισκέπτες καταστημάτων της Apple σε όλo τον κόσμο θα μπορούν να δουν το έργο του Nick Cave το “Armass”, ένα είδος παιχνιδιού όπου οι παίκτες, χρησιμοποιώντας μονο το κινητό τους τηλέφωνο θα μπορούν να παίζουν μέσω των εγκαταστάσεων επαυξημένης πραγματικότητας που βρίσκονται εντός των καταστημάτων και θα πρέπει να μαζεύουν στοιχεία ώστε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους σε έναν γαλαξιακό κόσμο.