ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας

ASUS ROG Phone II: Το πιο ισχυρό gaming smartphone της αγορας
ired.gr

H Asus αποκάλυψε το νέο κινητό της τηλέφωνο, το πρώτο τηλέφωνο στην αγορά που θα ενσωματώνει τον πολυαναμενόμενο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 855, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε πολλά κινητά που αναμένονται να παρουσιαστούν εντός του 2019, όπως είναι το OnePlus 7 Pro, το LG G8 ThinQ, το Xiaomi Redmi K20 Pro και άλλα.

Το ROG Phone II θα διαθέτει 122Hz οθόνη 6.59 ιντσών AMOLED, με ανάλυση 2340x1080, μνήμη ΡΑΜ 12GB LPDDR4X, δύο πίσω κάμερες 48mp και 13mp και μπροστινή κάμερα 24mp. Η μπαταρία θα είναι 6000mΑh και θα έχει την δυνατότητα superfast charging 30W. 

Διαβάστε επίσης: Η Νitendo αποκάλυψε επίσημα την κυκλοφορία του Nitendo Switch Lite!

Η Asus δεν σταμάτησε όμως μόνο σε αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έκανε την υπέρβαση με πολλά extras όπως το νέο βελτιωμένο ΤwinView Dock και τον AeroActive RGB ανεμιστήρα που πρόσθεσε στο κουτί, ο οποίος προσκολλάται στο τηλέφωνο ώστε βοηθάει στην καλύτερη ψύξη του.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του για την Κίνα είναι 23 Ιουλίου, ένω στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορεί αρχές Σεπτεμβρίου. Η τιμή εκτιμάται να  κυμαίνεται στα 900 ευρώ. Οι απαιτήσεις του mobile gaming φαίνεται πως αυξάνονται όλο και περισσότερο καθώς έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση και η προσπάθεια της Asus με το Rog Phone II είναι αρκετή ώστε να κάνει τους λάτρεις του mobile gaming να ανυπομονούν να το κρατήσουν στα χέρια τους!

Διαβάστε επίσης: Η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple “See” με κόστος κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια