Το θρυλικό λογότυπο με τα χρώματα ουράνιου τόξου ίσως να επιστρέψει φέτος!

Το θρυλικό λογότυπο με τα χρώματα ουράνιου τόξου ίσως να επιστρέψει φέτος!
ired.gr

Σύμφωνα με πήγες η Apple σκέφτεται να επαναφέρει στις συσκευές της το logo με το με τα χρώματα ουράνιου τόξου. Δεν ξέρουμε ποια προϊόντα αφορά η επαναφορά του παλιού λογότυπου, όπως υποψιαζόμαστε όμως είναι πιθανό η Apple να κυκλοφορήσει μία νέα retro σειρά προϊόντων και να το συναντήσουμε εκεί.

Διαβάστε επίσης:iPadOS Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Το ιστορικό χρωματιστό λογότυπο έκανε την εμφάνιση του στον υπολογιστή της Apple “Apple II” το 1977 και χρησιμοποιήθηκε εώς το 1998, οταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί το μονόχρωμο μήλο που έχουμε και σήμερα.

Νωρίτερα φέτος είχαμε ενδείξεις που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτή η φήμη πιθανόν όντως να ισχύει, πρώτα η Apple ανανέωσε τα πνευματικά της δικαιώματα σχετικά με το λογότυπο και έπειτα στο Apple Park event o Jony Ivy που είναι γνωστός ως λάτρης του μινιμαλισμού χρησιμοποίησε τα χρώματα του λογότυπου για να στήσει μία σκηνή και δεν δίστασε να σε δήλωση του να εκφράσει τα συναισθήματα του λέγοντας τα εξής,  “Υπάρχει ένας ρομαντισμός με το λογότυπο του ουράνιου τόξου που υπήρξε μέρος της ταυτότητας μας για πολλά χρόνια. Το ουράνιο τόξο επίσης, αποτελεί μια θετική και χαρούμενη έκφραση των αξιών μας περί κοινωνικής ένταξης και πιστεύω πως ένας από τους κύριους λόγους που μας φάνηκε τόσο καλή η ιδέα ήταν η σύνδεση από μία αισθητική σκοπιά. Ένα ημικύκλιο που συνδέεται τόσο όμορφα και φυσικά με τη μορφή ενός δαχτυλιδιού.