whatchOS 6: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

whatchOS 6: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!
ired.gr

Η νέα έκδοση του watchOS, έρχεται μέσα στον Σεπτέμβριο! Η νέα ενημέρωση των Apple Watch φέρνει το App Store στον καρπό του χεριού σας, πλέον θα μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή από το ρολόι σας χωρίς να απαιτείται η χρήση iPhone. 

Το watchOS 6 θα είναι συμβατό με τα iPhone 6s και τα μεταγενέστερα μοντέλα και με τα παρακάτω μοντέλα Apple Watch:

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

Όπως και οι προκάτοχοί του, έτσι και το watchOS 6 φέρνει νέα καντράν, ενημερωμένες εφαρμογές και νέες λειτουργίες υγείας.

Διαβάστε επίσης: Η Apple σπεύδει στην απενεργοποίηση της εφαρμογής Walkie-Talkie!

Υπάρχει επίσης μία νέα εφαρμογή η οποία θα ονομάζεται “Υγεία Ακοής”, είναι σχεδιασμένη με σκοπό να μετράει τα επίπεδα θορύβου στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Η Υγεία ακοής, θα έχει την δυνατότητα να σας ενημερώνει εάν ο θόρυβος φτάνει σε ενδεχομένως επικίνδυνα όρια τα οποία μπορεί να βλάψουν την ακοή σας και επίσης θα παρακολουθεί και θα καταγράφει το διάστημα έκθεσης σας σε επικίνδυνους θορύβους.

Η Apple πρόσθεσε την νέα εφαρμογή “‘Έμμηνος Κύκλος” , η οποία επιτρέπει στις γυναίκες να καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο περιόδου τους και να παρακολουθούν τις γόνιμες μέρες τους, έτσι ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένες και να συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες ώστε να εντοπίζονται ανωμαλίες και συμπτώματα περιόδου.

Στην εφαρμογή δραστηριοτήτων του iPhone, υπάρχει ένα νέο παράθυρο με τα Trends δραστηριοτήτων, όπου μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο σου καθώς και την διάρκεια κίνησης, άσκησης και ορθοστασίας κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, αρκετές εφαρμογές του IOS όπως είναι το Audiobooks, η αριθμομηχανή, τα φωνητικά μηνύματα και οι υπομνημίσεις, προστέθηκαν στο Apple Watch για πρώτη φορά.