Macbook update: Ανανεωμένα τα Macbook Air και Macbook Pro!

Macbook update: Ανανεωμένα τα  Macbook Air και Macbook Pro!
ired.gr

Η Apple φέρνει την True Tone τεχνολογία στα MacBook Air και νέο γρηγορότερο Macbook Pro! Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Apple παρουσίασε δύο ανανεωμένα μοντέλα Macbook, κάνοντας τα πιο προσιτά σε μαθητές και σπουδαστές προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Χρήση Face ID και Touch ID στην IOS 13 για σύνδεση στο iCloud

Το νέο ανανεωμένο Macbook Air έχει πλέον True Tone τεχνολογία οθόνης, όπως είχαμε δεί μέχρι τώρα στα πρόσφατα Macbook Pro, iPad Pro και στα iPhone XS, iPhone XS Max  και iPhone XR. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1,099$ ή στα 999$ με την μαθητική έκπτωση. 

Το νέο Macbook Pro 13” θα κυκλοφορήσει με Touch Bar και Touch ID, ενώ παράλληλα γίνεται και γρηγορότερο με νέους Intel επεξεργαστές, αντί λοιπόν των προηγούμενων έβδομης γενιάς στα 2.3GHz με i5 chipset που χρησιμοποιούσαν τα μοντέλα των τελευταίων δύο χρόνων, τα νέα Macbook  Pro έρχονται με επεξεργαστές όγδοης γενιάς στα 1.4GHz με i5 chipset (το οποίο μπορεί να φτάσει με boost έως και στα 3.9GHz). Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1,299$ και θα φτάνει στα 1,199$ με την μαθητική έκπτωση.

Διαβάστε επίσης: Πώς σκοπεύει η Apple να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των προγραμματιστών εφαρμογών

Η εταιρεία παράλληλα ανακοίνωσε την απόσυρση των 12¨ μοντέλων και δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο άμα θα επανακυκλοφορήσουν.