Ιστορική συμφωνία μεταξύ Sony και Microsoft!

Ιστορική συμφωνία μεταξύ Sony και Microsoft!
ired.gr

Ποιος θα περίμενε ότι δύο κολοσσοί, όπως η Sony και η Microsoft θα έδιναν τα χέρια για το κοινό του συμφέρον και μάλιστα έχοντας απέναντί τους την Google, η οποία με την ανακοίνωσή της για την ίδρυση του game streaming Stadia, προκάλεσε αναταραχή στον χώρο του entertainment.

Πριν από λίγη ώρα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεργαστούν πάνω στην πλατφόρμα Microsoft Azure και συγκεκριμένα σε cloud λύσεις, που θα υποστηρίζουν streaming παιχνιδιών.

Η ένωση των δυνάμεων Sony και Χbox αλλάζει την σκακιέρα, από τη στιγμή που όλοι αναμένουν πρωτοποριακές και φιλικές λύσεις προς τον χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Το i-Tunes "τελειώνει" τις σελίδες του σε Facebook και Instagram

Στόχος των δύο εταιριών είναι μια συνεργασία Win2Win, καθώς και η Sony θα μπορέσει να εκμεταλευτεί τα gaming centers της Microsoft, αλλά και εκείνη με τη σειρά της αποκτά έναν “σύμμαχο” στην όλη προσπάθειά την να πάρει τα ηνία στον χώρο των content - streaming services.

Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι πρακτικά ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τόσο της Sony και της Microsoft, όσο και των ανθρώπων της Sony, oι oποίοι πιθανότατα να μην περίμεναν τέτοια εξέλιξη.