Samsung Galaxy Note 10: Τα πρώτα renders έδειξαν αλλαγές στον σχεδιασμό

Samsung Galaxy Note 10: Τα πρώτα renders έδειξαν αλλαγές στον σχεδιασμό
ired.gr

Την περασμένη εβδομάδα πήραμε μία ελάχιστη γεύση από μία φωτογραφία για το πώς θα είναι το νέο Samsung Galaxy Note 10. Πλέον, ήρθαν στην επιφάνεια περισσότερα renders, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη ματιά για τη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας.

Τα συγκεκριμένα renders ήρθαν από το δημοφιλές site Onleaks, το οποίο θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το Samsung Note 10 θα είναι διαφορετικό από τον προκάτοχό του, το Note 9.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου Lenovo Z6

Η οθόνη αναμένεται να είναι 6,3” και το πιο πιθανό είναι να έρθει με QHD+ ανάλυση, ενώ θα διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων.

Στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο είναι στημένο με τριπλή κάμερα, η οποία τοποθετήθηκε κάθετα, στο αριστερό μέρος. Το ΟΝ/OFF κουμπί βρίσκεται κι αυτό επίσης αριστερά κάτω από τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου, ενώ λείπει και το Bixby button.

Πάνω, υπάρχει η θέση της κάρτας SIM και το IR Blaster, ενώ κάτω βρίσκεται μία USB θύρα, το μικρόφωνο, το ηχείο και το S-Pen.

Στο Geekbench εμφανίστηκε η έκδοση Exynos 9825 Soc με 8GB μνήμης RAM, σίγουρα όμως υπάρχει και έκδοση με τον Snapdragon 855 και 12GB μνήμης RAM.

Το Samsung Galaxy Note 10 αναμένεται να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήριά του τον προσεχή Αύγουστο.