Η Huawei ξεπουλά την υποθαλάσσια επιχείρηση οπτικών ινών

Η Huawei ξεπουλά την υποθαλάσσια επιχείρηση οπτικών ινών
ired.gr

Η Huawei, εδώ και πολλά χρόνια, δίνει μεγάλη μάχη ενάντια στην καχυποψία που έχει επικρατήσει ανά τον κόσμο σε ό,τι αφορά το σύστημα ασφάλειας με τις συσκευές και φυσικά ήρθε και το εμπάργκο από τον Ντόναλντ Τραμπ να της δώσει ένα μεγάλο “χτύπημα”.

Πλέον, η κινέζικη εταιρία καλείται να εκποιήσει μία από τις μεγαλύτερες δραστηριότητές της, αυτή της υποθαλάσσιας επιχείρησης οπτικών ινών, την οποία οι ειδήμονες την κοστολογούν σε αξία, όσo το Facebook και τη Microsoft.

Διαβάστε επίσης: O "The Rock" Dwayne Johnson λανσάρει τα νέα wireless ακουστικά της Under Armour

Παράλληλα, μία από τις αποφάσεις που πήρε πρόσφατα είναι να μειώσει και την παραγωγή κινητών τηλεφώνων, προσπαθώντας έτσι να μαζέψει ότι μπορεί από την μεγάλη ζημιά που της έχει γίνει τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στο προφίλ της ως παγκόσμιο brand.

H επιχείρηση οπτικών ινών ιδρύθηκε το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 50.000 χιλιόμετρα οπτικής ίνας σε 90 projects.

Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες της Huawei δείχνουν δύσπιστοι στη συνέχεια της συνεργασίας τους με τον κινέζικο κολοσσό, κάτι που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο της, προκαλώντας ερωτήματα για το ποιους τρόπους θα βρει, προκειμένου να βγει από την “μαύρη τρύπα”.