Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα... "Macbook Pro" (13"-15")

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα... "Macbook Pro" (13"-15")
ired.gr

Λίγο πριν την έναρξη της WWDC 2019, η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα laptops. Αν και οι άνθρωποι της εταιρίας φρόντισαν να τους δώσουν την ονομασία Notebook 7, είναι εμπνευσμένα στον απόλυτο βαθμό από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple, τα οποία η Samsung θέλει πολύ να λανσάρει.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν δύο editions 13" και 15" με λειτουργικό Windows, τα οποία τόσο στα χαρακτηριστικά τους, όσο και στον λειτουργικό τους τομέα είναι πανομοιότυπα με τα Macbook Pro. Με μεγάλο πληκτρολόγιο και με λεπτή οθόνη, η Samsung δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ειδικά στο πληκτρολόγιο και στα wallpapers που εμφανίζονται είναι ίδια με της Apple, ενώ υπάρχει και ο ίδιος μηχανισμός, με τον οποίο μπορείς να σηκώσεις την οθόνη πιο εύκολα.

Ανάμεσα στα δύο μοντέλα, αυτό των 13" είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά ενός Macbook Pro. Το Notebook 7, παρ' όλ΄αυτά, σε αντίθεση με το Apple Macbook Pro, έρχεται στην αγορά με πολλές θύρες στο "σώμα" του, όπως δύο USB θύρες 3.0, μία USB-C θύρα, μία HDMI και μία micro-SD.

Διαβάστε επίσης: Τα 5G modems της Apple δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι, τουλάχιστον, το 2025

Η τιμή του ξεκινά από 999,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στις 26 Ιουλίου, τόσο από την Amazon, όσο και από το online shop της Samsung. 

To δεύτερο laptop της Samsung, αυτό των 15", έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το Macbook Pro 7 και έρχεται με τη νέα κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GTX 1650, αντικαθιστώντας την GTX 1050 GPU. Η νέα αυτή προσθήκη προσφέρει περισσότερη δύναμη και αποτελεσματικότητα στην απόδοση της κάρτας.

Η τιμή του ξεκινά από 1.499 δολάρια και οι ειδικοί αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ειδικεύεται στα games και στο video editing. 'Eνα από τα μειονεκτήματά του είναι η χαμηλής απόδοσης μπαταρία (43Wh). Αν ασχολείσαι με δημιουργία γραφικών, τότε η αλλαγή της επιβάλλεται...