Κυκλοφορεί το Steam Link για iOS kai Αpple TV!

Κυκλοφορεί το Steam Link για iOS kai Αpple TV!
ired.gr

Μετά από σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο από την αρχική άρνησή του από το App Store, σήμερα η Valve κυκλοφόρησε επίσημα το Steam Link στο App Store. Η Valve αναφέρει πως το Steam Link “φέρνει το desktop gaming στο iPhone και το iPad σας”.

Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Valve είχε αποκαλύψει πως η Apple είχε απορρίψει το Steam Link από το Αpp Store. Η Αpple θεωρούσε πως θα παραβίαζε τον κανονισμό του Αpp Store, ο οποίος απορρίπτει τα “store μέσα στο store”.

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε ολόκληρο το Hulu η Disney και πάει προς την κορυφή...

Περεταίρω, ο υπεύθυνος της Αpple, Phil Schiller, έγραψε πως η εφαρμογή αυτή παραβιάζει “έναν αριθμό οδηγιών σύμφωνα με το περιεχόμενο το οποίο δημιουργείται από χρήστες, αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως και κωδικούς περιεχομένου”.

Tότε, ο Schiller είπε πως η Αpple συζήτησε τα θέματα με την Valve, και πως δούλευαν και οι δύο συλλογικά, προκειμένου να έρθει το Steam Link στο iOS. Πλέον, σχεδόν ένα χρόνο μετά, το Steam Link είναι διαθέσιμο και επίσημα για iPhone, iPad και Αpple TV.

Tο Steam Link για το iOS και το Apple TV επιτρέπει στους παίκτες Steam να μπορούν να παίξουν τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών τους, ενώ είναι συνδεδεμένοι στο host Mac τους. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν τα παιχνίδια που ήδη έχουν στον λογαριασμό τους στο Steam από iPhone, iPad και Apple TV.

Διαβάστε επίσης: Kυκλοφορεί η εφαρμογή του Facebook Messenger για Mac και Windows!

H εξήγηση της Valve για την εφαρμογή είναι απλή, και αναφέρει πως με μια απλή σύνδεση ενός MFI ή Steam controller στη συσκευή, του υπολογιστή που τρέχει το Steam στο ίδιο τοπικό δίκτυο, ο παίκτης μπορεί να ξεκινήσει να παίζει τα παιχνίδια του.

Πέραν αυτών των απαιτήσεων, θα πρέπει απλά το iPhone ή το iPad σας να χρησιμοποιεί iOS από την έκδοση 10 και πάνω, ενώ και μια πολύ καλή σύνδεση ίντερνετ θα ήταν ιδανική ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε και κοντά στο router, για να μπορείτε να παίζετε χωρίς θέματα..