Το Apple Pay έρχεται στην Eλλάδα!

Το Apple Pay έρχεται στην Eλλάδα!
ired.gr

Το Αpple Pay, το οποίο ήδη έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στις χώρες τις οποίες λειτουργεί, και για το οποίο ετοιμάζονται αρκετά πράγματα προκειμένου να εμπλουτιστεί κι άλλο σε καταστήματα και όχι μόνο, έρχεται σε 16 νέες αγορές, και μέσα σε αυτές είναι και η Eλλάδα!

Η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τον συνολικό αριθμό των υποστηριζόμενων χωρών σε 40, μέχρι το τέλος του 2019. Το Αpple Pay επεκτείνεται αργά, μα σταθερά, και τους τελευταίους μήνες έχει φτάσει και στην Ευρώπη. Παρ’ότι υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες δεν το έχουν ακόμη, αρκετές εξ’αυτών πρόκειται να το έχουν.

Διαβάστε επίσης: Πληρώστε απλώς με το iPhone σας...σύντομα!

Παρ’ότι δεν έχει έρθει κάποιος σαφής χρονικός προσδιορισμός για το πότε θα γίνει αυτό, πέραν του “σύντομα”, η Μonese, μια μεγάλη mobile τράπεζα, εξέδωσε μέσω Τwitter την ανακοίνωση, όπως και τη λίστα με τις χώρες που πρόκειται να είναι οι επόμενες που θα λάβουν το Apple Pay.

Aυτές θα είναι η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Εσθονία, η Λιθουανία, το Λιχτενστάιν, η Λετονία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, και, φυσικά, η Ελλάδα.

Eπίσης, το Αpple Pay θα φτάσει και σε Ολλανδία, Ουγγαρία, αλλά και Λουξεμβούργο. Μαζί με αυτές, οι αγορές των χωρών που θα φτάνει η υπηρεσία θα είναι 16.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το iOS 13! Tι αλλάζει σε iPhone, iPad, Mac και Αpple Watch;

Καιρός να δοκιμάσουμε και να δούμε κι εμείς τι κατάφερε να κάνει η Apple σε αυτό τον τομέα, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση!