Κυκλοφόρησε ήδη η beta του iOS 12.4!

Κυκλοφόρησε ήδη η beta του iOS 12.4!
ired.gr

Με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 12.3, η Αpple προχωρά με γοργούς ρυθμούς, και κυκλοφορεί την developer beta του iOS 12.4 για iPhone και iPad, την developer beta του macOS 10.14.6, την developer beta του tvOS 12.4 για το Αpple TV, όπως επίσης και την developer beta του watchOS 5.3 για το Αpple Watch. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε από σήμερα.

Το iOS 12.4, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται να είναι η πρώτη κυκλοφορία λογισμικού η οποία θα υποστηρίζει την Αpple Card, την νέα πιστωτική κάρτα Αpple Pay, η οποία θα έχει ειδικές λειτουργίες μέσα από την εφαρμογή Wallet στο iPhone. Nα υπενθυμίσουμε πως η Αpple Card ανακοινώθηκε την 25η Μαρτίου για πρώτη φορά, και πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Kυκλοφόρησε το iOS 12.3, μαζί με το tvOS 12.3 και την υποστήριξη σε τηλεοράσεις Samsung! Αναβαθμίσεις σε watchOS και macOS

Η Apple κυκλοφόρησε για όλους τους χρήστες της με συμβατές συσκευές το iOS 12.3 αυτή την εβδομάδα, και τα νέα χαρακτηριστικά με την εφαρμογή Αpple TV, τα νέα συνδρομητικά  Apple TV Channels, όπως επίσης και η έκπληξη με το AirPlay 2 για Smart τηλεοράσεις έχουν αφήσει ήδη πολύ θετικές εντυπώσεις στους χρήστες.

Κρατήστε επίσης μια σημείωση για τις 3 Ιουνίου, όπου θα γίνει η έναρξη της μεγάλης έκθεσης της Αpple, Apple Worldwide Developers Conference, δηλαδή σε περίπου 20 μέρες από την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Εκεί, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τα iOS 13, watchOS 6, macOS 10.15, αλλά και πολλά άλλα νέα πράγματα.

Για την ώρα, δεν υπάρχουν οπτικές και αισθητικές αλλαγές με την beta του iOS 12.4, παρ’όλα αυτά αναμείνατε μερικές μέρες για ό,τι νεότερο...

Διαβάστε επίσης: Ποια μοντέλα iPhone δεν θα υποστηρίζονται από το iOS 13;