Εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το Photoshop για iPad;

Εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το Photoshop για iPad;
ired.gr

Τον περασμένο Οκτώβρη, η Αdobe ανακοίνωσε πως θα έφερνε ολόκληρο το Photoshop CC στο iPad κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Πλέον, η εταιρεία έχει ανοίξει επίσημα τις αιτήσεις για την δοκιμαστική beta έκδοση του Photoshop για το iPad.

Σε ένα email στους χρήστες του Creative Cloud απόψε, η Αdobe παρακινεί τους πελάτες της να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα της δοκιμαστικής beta έκδοσης για το Photoshop για iPad. Κάνοντας το κλικ στο μήνυμα που αποστέλλει η εταιρεία μέσω e-mail, οδηγεί τον χρήστη σε μια σελίδα του Google Forms,  μέσω της οποίας ο ενδιαφερόμενος δηλώνει το όνομά του, την διεύθυνση του e-mail του, καθώς και τον λόγο για τον οποίο θα ήθελε να συμμετάσχει στη δοκιμαστική beta περίοδο του προγράμματος. 

Διαβάστε επίσης: Τι αλλάζει στα νέα iPhone XR και ποια είναι τα νέα χρώματα που μας περιμένουν;

Δυστυχώς, περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες για την κυκλοφορία της εφαρμογής στο iPad. Μπορείτε να εγγραφείτε για την δοκιμαστική περίοδο σήμερα, αλλά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το εάν, ή πότε, θα λάβετε κάποια πρόσκληση.

Η Αdobe ανακοίνωσε αρχικά το Photoshop για το iPad στην έκθεσή της Adobe MAX. Kατά την παρουσίαση, η εταιρεία έδειξε την επεξεργασία ενός αρχείου PSD με πολλά layers σε ένα iPad Pro. Το Photoshop στο iPad συμπεριλαμβάνει την πλήρη γραμμή εργαλείων και το layer management, όπως ακριβώς και στην έκδοση για υπολογιστές, με φίλτρα εργαλείων, ρυθμίσεις και επιλογές οι οποίες θα είναι όλες γνώριμες στους χρήστες του Photoshop.



Διαβάστε επίσης: Kυκλοφόρησε το iOS 12.3, μαζί με το tvOS 12.3 και την υποστήριξη σε τηλεοράσεις Samsung! Αναβαθμίσεις σε watchOS και macOS

Επιπλέον, το Photoshop στο iOS θα είναι σε συνεχή συγχρονισμό με το Creative Cloud, διατηρώντας τις αλλαγές στα αρχεία τα οποία βρίσκονται σε συγχρονισμό με την έκδοση για υπολογιστή του Photoshop.  Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία απροβλημάτιστα και στις δύο πλατφόρμες, χωρίς κάποια αλλαγή ή παραχώρηση.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η έκδοσή του Photoshop για το tablet της Apple διατηρεί όλα ακριβώς τα χαρακτηριστικά της “μεγάλης” της έκδοσης, από τις επιλογές και τα εργαλεία, μέχρι την ανάλυση των αρχείων, και χαρακτηριστικά ανέφερε πως “τα αρχεία σας θα είναι ακριβώς τα ίδια, είτε δουλεύετε στον σταθερό σας υπολογιστή, είτε στην κορυφή ενός βουνού”.