Τι αλλάζει στα νέα iPhone XR και ποια είναι τα νέα χρώματα που μας περιμένουν;

Τι αλλάζει στα νέα iPhone XR και ποια είναι τα νέα χρώματα που μας περιμένουν;
ired.gr

Σύμφωνα με κάποιες φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν, ο νέος επεξεργαστής της Αpple, A13 μπήκε σε στάδιο παραγωγής, και προορίζεται για τα νέα iPhone 11 και iPhone XR. Σύμφωνα, λοιπόν, με το blog Μacotakara, υπάρχουν φήμες πως το νέο iPhone XR θα κυκλοφορήσει σε κάποια νέα χρώματα.

Σύμφωνα με τις φήμες, το νέο iPhone XR θα κυκλοφορήσει σε συνολικά 6 χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των ήδη υπαρχόντων λευκού, μαύρου, κίτρινου, και κόκκινου. Φέτος, όμως, το iPhone XR θα προσθέσει και τα νέα πράσινα και μωβ χρώματα. Aυτές οι επιλογές θα αντικαταστήσουν τα τωρινά κοραλί και μπλέ χρώματα που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Νεότερες θήκες για το iPhone 11 επιβεβαιώνουν την τριπλή κάμερα με το τετράγωνο πλαίσιο!

Το iPhone XR ήταν το πρώτο iPhone από την εποχή του 5C το οποίο ήταν διαθέσιμο σε μια πλειάδα χρωμάτων εκτός από την κλασική παλέτα της Apple, δηλαδή μαύρο, λευκό και χρυσό. H Αpple, μάλιστα, έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές την ποικιλία των χρωμάτων του iPhone XR για διαφημιστικούς σκοπούς.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το iOS 13! Tι αλλάζει σε iPhone, iPad, Mac και Αpple Watch;

Tο νέο iPhone XR που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος αναμένεται να φέρει τον νέο επεξεργαστή της Αpple, A13, όπως επίσης και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του. Το iPhone 11, σύμφωνα με τις φήμες, πρόκειται να έχει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία φημολογούνται είναι η αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση, επανασχεδιασμένη κεραία, όπως επίσης και μεγαλύτερη μπαταρία.