Νεότερες θήκες για το iPhone 11 επιβεβαιώνουν την τριπλή κάμερα με το τετράγωνο πλαίσιο!

Νεότερες θήκες για το iPhone 11 επιβεβαιώνουν την τριπλή κάμερα με το τετράγωνο πλαίσιο!
ired.gr

Oι κατασκευαστές θηκών λατρεύουν να ετοιμάζονται νωρίς για τα επόμενα, επανασχεδιασμένα iPhone, και φέτος δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο. Απ’ότι φαίνεται, το iPhone 11 πρόκειται να εγκαταλείψει τον σχεδιασμό της κάμερας που είδαμε στο iPhone XS, και αντ’αυτής πρόκειται να υιοθετήσει ένα σύστημα τριπλής κάμερας, σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ.

Όπως είχε διαρρεύσει και νωρίτερα, μα δεν υπήρχαν σαφείς αποδείξεις, οι τρεις κάμερες θα βρίσκονται σε έναν τριγωνικό σχηματισμό. Οι κάμερες, το μικρόφωνο και το φλας θα βρίσκονται σε ένα μικρό, τετράγωνο σχήμα, το οποίο θα έχει το μέγεθος, περίπου, ενός Αpple Watch.

Διαβάστε επίσης: Διαρροή από "τα νέα iPhone" αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα!

Νέες, πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν πως το iPhone XR της επόμενης γενιάς πρόκειται να έχει επίσης αυτό το τετράγωνο σχήμα για τις κάμερές του, παρ’ότι θα έχει δύο κάμερες, και όχι τρεις.

H θήκη την οποία μπορείτε να δείτε παραπάνω δείχνει τον σχεδιασμό του iPhone 11 με την οθόνη 5.8 ιντσών. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι οι κάμερες είναι πιο εμφανείς και το πλαίσιο αρκετά μεγαλύτερο.

Κάποιες άλλες φωτογραφίες έδειξαν ότι το μέγεθος του πλαισίου που περιέχει τις φωτογραφικές μηχανές παραμένει το ίδιο και για τα δύο μεγέθη των νέων iPhone, οπότε θα φαίνεται μικρότερο στην έκδοση των 6.5 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το iOS 13! Tι αλλάζει σε iPhone, iPad, Mac και Αpple Watch;

Όλες οι κάμερες αναμένεται να έχουν αρκετά βελτιωμένα εξαρτήματα σε σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών. Η νέα, τρίτη κάμερα, πρόκειται να είναι ένας ευρυγώνιος φακός, σύμφωνα με φήμες του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Ο Kuo είπε επίσης πως θα υπάρχει κάποιου είδους μαύρη, φιμέ επένδυση στον ευρυγώνιο φακό, προκειμένου να τον κάνει δυσκολότερο να φανεί. Η συγκεκριμένη επένδυση θα εφαρμογστεί και στην μπροστινή κάμερα, έτσι ώστε να μην είναι τόσο εμφανής όταν κάποιος θα παρατηρεί την οθόνη.

Η Αpple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 11 και το νέο iPhone XR σε κάποιο event τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.