Κατάπιε το ένα από τα AirPods του κι αυτό συνέχισε να λειτουργεί και μετά το...ταξίδι του!

Κατάπιε το ένα από τα AirPods του κι αυτό συνέχισε να λειτουργεί και μετά το...ταξίδι του!
ired.gr

H Αpple ίσως θα έπρεπε να αναβαθμίσει τα χαρακτηριστικά των ΑirPods της, προκειμένου να συμπεριλάβει ένα νέο χαρακτηριστικό: αντοχή στο...στομάχι!

Ένας άτυχος άνδρας από την Ταϊβάν φρόντισε να το μάθει με το δύσκολο τρόπο. Αφού αποκοιμήθηκε, ο Βen Hsu ξύπνησε, έχοντας ένα ΑirPod λιγότερο. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Find my iPhone, προκειμένου να βρει το χαμένο του ακουστικό, άρχισε να ακούει έναν ήχο ο οποίος τον ακολουθούσε στο δωμάτιο, και συνειδητοποίησε πως είχε κάνει ένα φοβερό λάθος. To AirPod βρισκόταν στο στομάχι του!

Ο Βen Hsu ανέφερε συγκεκριμένα πως έψαξε κάτω από την κουβέρτα του, κοίταζε τριγύρω και δε μπορούσε να το βρει με τίποτα, μέχρι που συνειδητοποίησε πως ο ήχος ερχόταν από το στομάχι του.

Διαβάστε επίσης: O Tim Cook αποκαλεί τα AirPods "πολιτισμικό φαινόμενο", την ώρα που η Apple εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τη ζήτηση

Δεν είναι ξεκάθαρο για το πως ο Ηsu κατάφερε να καταπιεί το AirPod δίχως να το αντιληφθεί, παρ’όλα αυτά πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί πως όντως βρίσκεται μέσα του, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν αντιμετώπισε κάποια δυσφορία ή ενόχληση. Μετά τις απαραίτητες ακτινογραφίες, αποκαλύφθηκε πως το ΑirPod του Ηsu κινούταν μέσα στο πεπτικό του σύστημα, και αν δεν αποβαλλόταν...φυσικά, θα χρειαζόταν να γίνει επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Τη δική της απάντηση στα ΑirPods ετοιμάζει και η Microsoft!

Οι γιατροί έστειλαν τον Ηsu στο σπίτι του, δίνοντάς του καθαρτικά φάρμακα, και η συνέχεια είναι λίγο - πολύ αυτό που φαντάζεστε…

Aφού ο Ηsu βρήκε το AirPod του, διαπίστωσε με έκπληξη πως δούλευε ακόμα, και πως η μπαταρία του βρισκόταν στο 41%! Δεν ξέρουμε τι θα κάναμε στη θέση του, όμως σίγουρα πληρώνοντας ένα τέτοιο ποσό για τα ΑirPods, σίγουρα προβληματίζεται κανείς για το τι να τα κάνει μετά από μια τέτοια περιπέτεια…

O γιατρός ο οποίος τον εξέτασε ανέφερε πως το πλαστικό προστατευτικό περίβλημα των AirPods ήταν αυτό το οποίο τον έκανε να αποφύγει σοβαρές βλάβες στο έντερό του, και ο ίδιος ο Hsu δηλώνει πως η εμπειρία του με το AirPod ήταν “μαγική”...αμφιβάλλουμε πολύ βέβαια για το αν η Αpple θα χρησιμοποιήσει ποτέ τα καλά λόγια του μέσω της εμπειρίας του!