Έρχεται το "Secret Crush" μαζί με το "Facebook Dating" για να...ταράξουν τις φιλίες σας!

Έρχεται το "Secret Crush" μαζί με το "Facebook Dating" για να...ταράξουν τις φιλίες σας!
ired.gr

Η νέα...πιπεράτη λειτουργία που προσφέρει το Facebook, το “Facebook Dating”, σας επιτρέπει να δηλώσετε τον έρωτά σας στους διαδικτυακού σας φίλους! H λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε 19, μέχρι στιγμής, χώρες, και αναφέρεται πως θα έρθει στις ΗΠΑ φέτος, και ίσως και στη χώρα μας…

Όπως και να’χει, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να δείτε ποιοι φίλοι σας μπορεί να ενδιαφέρονται ρομαντικά για εσάς. Μέσω του “Secret Crush”, το οποίο είναι μια συγκεκριμένη λειτουργία, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας προς μέχρι εννέα φίλους σας. Εάν ο φίλος αυτός χρησιμοποιεί κι αυτός το Facebook Dating, και ενδιαφέρεται κι αυτός για εσάς, κάνοντάς σας like, τότε λαμβάνουν μια ειδοποίηση πως αρέσουν σε κάποιον. Εάν, λοιπόν, σας επιλέξουν ως ένα από τα “secret crushes” τους, τότε ειδοποιείστε και οι δύο!

Διαβάστε επίσης: Kυκλοφορεί η εφαρμογή του Facebook Messenger για Mac και Windows!

Μπορείτε να προσθέσετε όποιον από τους φίλους σας στο Facebook θέλετε, ακόμη κι αν αυτοί δεν έχουν δημιουργήσει προφίλ στο Dating, είπε η εταιρεία. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους χρήστες που διστάζουν να δοκιμάσουν το Dating. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήταν περίεργος να δει εάν αρέσουν σε κάποιον φίλο τους κρυφά;

Γι’αυτούς που δεν το έχουν δει ακόμη, το Facebook Dating θυμίζει πολύ τον άμεσο ανταγωνιστή του, Hinge. Σε αντίθεση με το Τinder, δεν σας ζητά να επιλέξετε πιθανά ταίρια. Αντίθετα, απαντάτε ερωτήσεις και ξεκινάτε να συζητάτε πάνω σε φωτογραφίες ή σε κάποια γραμμένη απάντηση στο προφίλ κάποιου εκ των ατόμων. Συνδέεται με τα γκρουπ και τα events του Facebook, και σας ενθαρρύνει να βρείτε ρομαντικούς συντρόφους online, αλλά και offline.

Διαβάστε επίσης: Το Snapchat αναγεννάται! 

Για τώρα, το Dating βρίσκεται στην εφαρμογή του Facebook για τις φορητές συσκευές. Eίναι διαθέσιμο για χρήστες άνω των 18 ετών, και είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις ή χαρακτηριστικά που είναι επι πληρωμή. Όταν συμφωνήσετε, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό προφίλ για dating, με έναν πιο περιορισμένο αριθμό προσωπικών πληροφοριών, οι οποίες θα φαίνονται στα πιθανά ταίρια σας.