Kυκλοφορεί η εφαρμογή του Facebook Messenger για Mac και Windows!

Kυκλοφορεί η εφαρμογή του Facebook Messenger για Mac και Windows!
ired.gr

To Facebook Messenger κυκλοφορεί σε Mac, αλλά και Windows, αργότερα μέσα στην χρονιά, σαν ξεχωριστή εφαρμογή! H εταιρεία θα έκανε την ανακοίνωση σύντομα, μα λόγω διαρροής της είδησης, το ανακοίνωσε νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για την εφαρμογή για υπολογιστές του Messenger, και το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι μία φωτογραφία από την έκδοση για Windows, η οποία θυμίζει πάρα πολύ την εφαρμογή του Skype για υπολογιστές, τουλάχιστον στο αισθητικό κομμάτι…

H έκδοση του Facebook Messenger για υπολογιστές πρόκειται να προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του δημοφιλούς group video chat. Σύμφωνα με την ανάρτηση στο blog, αναφέρονται τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Το Snapchat αναγεννάται!

“Κυκλοφορούμε επίσης μία εφαρμογή για desktops, η οποία θα είναι διαθέσιμη και για χρήστες Windows, και για MacOS. Oι άνθρωποι θέλουν να στέλνουν μηνύματα από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς άγχος, και κάποιες φορές θέλουν λίγο παραπάνω χώρο, προκειμένου να συνδεθούν και να μοιραστούν πράγματα με τους ανθρώπους που νοιάζονται περισσότερο από όλους. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε τον Μessenger Desktop, και να απολαύσετε τις ίδιες λειτουργίες που έχει και η εφαρμογή του κινητού σας τηλεφώνου, όπως ομαδικές βίντεο κλήσεις, συνεργασίες σε εγχειρήματα, ή multitasking την ώρα που συνομιλείτε στο Messenger. Bρισκόμαστε σε δοκιμαστικό στάδιο τώρα και θα το κυκλοφορήσουμε παγκοσμίως αργότερα μέσα στο έτος.”

Διαβάστε επίσης: Ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις θα απαιτούνται στην Αυστρία για σχολιασμό στο διαδίκτυο!

Το Facebook θα αποκαλύψει τη νέα εφαρμογή του Μessenger για Μac και Windows ως ένα μέρος μιας μεγαλύτερης ανακοίνωσης για νέες λειτουργίες στο Μessenger. Tο Facebook αυτή τη στιγμή είναι υπό καθεστώς αλλαγών, προκειμένου να φτιάξει όλες του τις υπηρεσίες μηνυμάτων μεταξύ Facebook, Instagram και WhatsApp συνδεόμενες, όπως επίσης και end-to-end encrypted. Tο έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το 2020.

Σε πιο βραχυπρόθεσμες εξελίξεις, η εταιρεία ανακοινώνει αναβαθμίσεις στο Facebook Messenger για iOS, συμπεριλαμβανομένων και γρηγορότερων επιδόσεων, δραματικά μικρότερο μέγεθος, και νέες λειτουργίες σαν ένα ψηφιακό “lounge”, όπου μερικοί άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν το ίδιο βίντεο μαζί.