Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα Αpple Watch!

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα Αpple Watch!
ired.gr

Τo Apple Watch συνεχίζει να είναι μια ισχυρή πηγή εσόδων για την Apple. Kατά την παρουσίαση των κερδών της Αpple για το 2ο τρίμηνο του 2019, οι Tim Cook και Luca Maestri, CEO και CFO της εταιρείας αντίστοιχα, αναφέρθηκαν στην επιτυχία του Apple Watch κατά το τρίμηνο αυτό, αποκαλύπτοντας πως τα τρία τέταρτα των Αpple Watch που πωλούνται, είναι σε αγοραστές που τα αγοράζουν για πρώτη φορά.

Η Αpple λέει πως το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σηματοδοτεί το καλύτερο τρίμηνο χωρίς περίοδο διακοπών ποτέ, για το Apple Watch. Συνολικά, η κατηγορία της Apple για τα Wearables, Home & Αccessories, δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ για το τρίμηνο του Μαρτίου, σημειώνοντας 5.1 δισεκατομμύρια δολλάρια σε έσοδα. Αυτό είναι αρκετά αυξημένο, σε σχέση με τα αντίστοιχα 3.94 δισεκατομμύρια δολλάρια που είχε σημειώσει στο αντίστοιχο τρίμηνο πριν ένα χρόνο το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τα κέρδη της η Apple για το δεύτερο τρίμηνο του 2019!

Ο Tim Cook δήλωσε κατά την ανακοίνωση των κερδών, πως αυτό καθιστά την επιχείρηση των ρολογιών της Αpple μια εταιρεία που θα μπορούσε να σταθεί στον δείκτη Fortune 200 του χρηματιστηρίου από μόνη της! Παράλληλα, ο Luca Maestri ανέφερε πως οι πωλήσεις των wearables για την εταιρεία ανεβαίνουν περίπου 50% κάθε χρόνο που περνάει.

Eίναι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως τα τρία τέταρτα των Apple Watch τα οποία πωλούνται, πηγαίνουν σε αγοραστές που αγοράζουν για πρώτη φορά. Παρ’ότι η Apple δεν ανακοινώνει συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων για το Apple Watch, όπως κάνει και με όλες τις υπόλοιπες συσκευές της, πλέον, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιο ποσοστό των πελατών αγοράζουν την τελευταία σειρά Αpple Watch (4), σε σχέση με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, όπως της 3ης, σε χαμηλότερες τιμές.