O Tim Cook αποκαλεί τα AirPods "πολιτισμικό φαινόμενο", την ώρα που η Apple εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τη ζήτηση

O Tim Cook αποκαλεί τα AirPods "πολιτισμικό φαινόμενο", την ώρα που η Apple εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τη ζήτηση
ired.gr

Eπιπλέον με τα Αpple Watch, τα οποία σημειώνουν φοβερή επιτυχία, με τα καλύτερα νούμερα σε πωλήσεις που έχουν κάνει ποτέ, τα ΑirPods συνεχίζουν να πηγαίνουν φοβερά καλά για την εταιρεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση κερδών που έγινε, ο CEO της Αpple, Tim Cook, όπως επίσης και ο CFO Luca Maestri, μίλησαν για την αυξανόμενη επιτυχία των ασύρματων ακουστικών τους.

O Tim Cook αστειεύτηκε κατά την ανακοίνωση κερδών της Αpple, λέγοντας πως τα ΑirPods “δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πολιτισμικό φαινόμενο”, με πάρα πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο. Κατά την περίοδο των διακοπών, τα AirPods έγιναν ένα viral meme, με τους χρήστες να κάνουν συνεχώς αστεία στο Τwitter για την όλο και αυξανόμενη κυριαρχία των ΑirPods.

Διαβάστε επίσης: Τη δική της απάντηση στα ΑirPods ετοιμάζει και η Microsoft!


Eπιπλέον, ο Maestri είπε πως η Αpple “εργάζεται σκληρά για να καταφέρει να ικανοποιήσει την ζήτηση των πελατών της, η οποία είναι τεράστια” για τα ΑirPods. Αυτό σίγουρα υποδηλώνει πως η Αpple θεωρεί πως θα μπορούσε να είχε πουλήσει ακόμα περισσότερα ΑirPods κατά το δεύτερο τέταρτο του 2019, αν μπορούσε να συμβαδίσει καλύτερα με την ζήτηση την οποία υπάρχει.

H ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης είναι κάτι το οποίο αποτελούσε πάντοτε θέμα για τα ΑirPods, από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2016. Έχασαν κατά πολύ τις μέγιστες πωλήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τις περιόδους των διακοπών στις χρονιές 2016 και 2017 λόγω θεμάτων με τα αποθέματά τους, τα οποία οδήγησαν στην άνοδο της ζήτησης την οποία είχαν κατά την εορταστική περίοδο του 2018. Η Apple αύξησε την παραγωγή των ΑirPods to 2017, μα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα με την προσφορά τους από τότε.