Η 3η beta του iOS 12.3 είναι διαθέσιμη!

Η 3η beta του iOS 12.3 είναι διαθέσιμη!
ired.gr

H Αpple επέστρεψε, και παραδίδει ένα ολοκαίνουριο πακέτο για τους developers, αλλά και για το ευρύ κοινό, και μέσα στα διαθέσιμα νέα πράγματα που προσφέρονται είναι και η τρίτη beta έκδοση του iOS 12.3.

Έτσι, πλέον μπορεί ο καθένας να κατεβάσει την τελευταία beta έκδοση του iOS στο iPhone ή το iPad του.

Διαβάστε επίσης: iOS 13 : Νέα χαρακτηριστικά, αλλαγές και λεπτομέρειες!

H beta έκδοση του iOS 12.3 φθάνει δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης, φέρνοντας μαζί της νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή του Apple TV, μαζί με πολλές επιδιορθώσεις για bugs που υπήρχαν. Επίσης, υπάρχουν και οι νέες beta εκδόσεις για τα macOS 10.14.5, tvOS 12.3, όπως επίσης και watchOS 5.2.1.

Oι εγγεγραμμένοι developers μπορούν να κατεβάσουν την 3η beta του iOS 12.3 απευθείας από την πλατφόρμα των developers της Apple στο διαδίκτυο, ενώ αν είναι ήδη εγκατεστημένη η 2η έκδοση, τότε μπορεί να γίνει μια απλή αναβάθμιση, και να κατέβει η 3η στη θέση της.

Για όσους άλλους ενδιαφέρονται να το κατεβάσουν, θα πρέπει απλά να εγγραφούν στο Apple Beta Software Program, το οποίο ναι μεν είναι δωρεάν, αλλά να είστε προετοιμασμένοι πως το λειτουργικό σας σύστημα μπορεί να παρουσιάσει θέματα κατά τη χρήση του, μιας και μιλάμε ακόμη για δοκιμαστικές εκδόσεις.

Oι σημειώσεις που βγήκαν για την κυκλοφορία της 3ης beta έκδοσης του iOS 12.3 δεν αναφέρουν ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές σε πρακτικό επίπεδο κατά τη χρήση. Οι προηγούμενες εκδόσεις της beta έκδοσης προσέθεσαν μια νέα οθόνη για την εφαρμογή του Αpple TV. Επίσης, προστέθηκε το Εpix στα διαθέσιμα κανάλια. Eπιπλέον, υπάρχει άλλη μια νέα μηχανή προτάσεων που δουλεύει με ΑΙ, η οποία σας προτείνει σειρές οι οποίες βασίζονται στις προηγούμενες που έχετε παρακολουθήσει στην εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: Nεότερα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε από τα iOS 13 και macOS 10.15!

Η εφαρμογή Wallet είδε επίσης κάποιες αλλαγές στο iOS 12.3, προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για την κυκλοφορία της Αpple Card το καλοκαίρι. Eπίσης, αναμένεται η ανανεωμένη εφαρμογή ΤV της Apple γι’αυτό το καλοκαίρι, ενώ το μεγάλο Apple ΤV+, το μεγάλο συνδρομητικό εγχείρημα της εταιρείας η οποία θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές, παλιές και νέες, αποκλειστικές για τους συνδρομητές της, αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.