Νέο κανάλι άνοιξε η Αpple στο YouTube! Τι μπορούμε να βρούμε σε αυτό;

Νέο κανάλι άνοιξε η Αpple στο YouTube! Τι μπορούμε να βρούμε σε αυτό;
ired.gr

Eτοιμάζοντας την δυναμική είσοδό της στο streaming για ταινίες και σειρές, το οποίο θα γίνει αργότερα μέσα στο 2019, η Αpple, χωρίς τυμπανοκρουσίες και τηρώντας σιγή ιχθύος, ξεκίνησε ένα κανάλι στο ΥouTube για το Αpple TV. Στο κανάλι αυτό, η Αpple ανεβάζει διαφημιστικά τρέιλερς, αποσπάσματα, και διάφορα άλλα για δημοφιλείς σειρές και ταινίες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Αpple ανεβάζει στο συγκεκριμένο κανάλι ποικίλο περιεχόμενο για διάφορες σειρές και ταινίες, όπως για παράδειγμα το δημοφιλέστατο Game of Thrones και το The Secret Life of Pets 2.

Το κανάλι δεν έχει νέα διαφημιστικά τρέιλερ για το περιεχόμενο που θα υπάρχει στο επερχόμενο Αpple TV+, και το μόνο σχετικό με αυτό είναι ένα βίντεο πίσω από την αφήγηση που υπήρξε για την κυκλοφορία του Αpple TV+, το οποίο είχε προβληθεί στην εκδήλωση τύπου που είχε κάνει η Αpple τον περασμένο μήνα.

Yπάρχουν επίσης διάφορα αποσπάσματα από το Carpool Karaoke, αλλά και το επίσημο διαφημιστικό τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία για το Αpple TV+, το οποίο είχε προβληθεί κι αυτό για πρώτη φορά τον μήνα που μας πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Tέλος εποχής για το iTunes;

To συγκεκριμένο κανάλι του YouTube έχει χωριστεί σε διάφορες κατηγορίες, όπου μερικές εξ’αυτών έχουν τους τίτλους “Ηot Trailers”, “Behind the Scenes with…”, “Ones to Watch” και “Ιndie Exclusives”. Aυτό σημαίνει πως η Αpple θα δώσει πολυδιάστατο ενδιαφέρον στο κανάλι της αυτό, μιας και δεν θα προσφέρει μόνο ένα είδος βίντεο για τις ταινίες και τις σειρές τις οποίες θα πραγματεύονται, δίνοντας έτσι πολυεπίπεδη ενημέρωση και ψυχαγωγία στους θεατές.

Παραδοσιακά, η Αpple προσέφερε διαφημιστικά τρέιλερς και άλλο υλικό behind the scenes για διάφορες ταινίες και σειρές μέσω του iTunes, μα η συγκεκριμένη προσπάθεια σηματοδοτεί την προσπάθεια της εταιρείας να ξεφύγει από την εφαρμογή του iTunes, η οποία θα μπορούσε να είναι και ολίγον τι περιοριστική για τις κινήσεις της.

H Apple βρίσκεται σε μια διαδικασία δοκιμαστικών για τη νέα εφαρμογή ΤV (η οποία είναι ακόμα σε beta testing) για το iOS και το tvOS. Η νέα αυτή εφαρμογή θα περιλαμβάνει πράγματα όπως τα Αpple TV Channels, βαθύτερη ενσωμάτωση εφαρμογών άλλων εταιρειών, και άλλα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο κανάλι της Apple για το Αpple TV πατώντας ΕΔΩ.