Διαρροή από "τα νέα iPhone" αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα!

Διαρροή από "τα νέα iPhone" αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα!
ired.gr

Πληροφορίες οι οποίες έρχονται από την Ασία μας υποδεικνύουν το πως θα μπορούσαν να ήταν τα iPhone 11 και iPhone 11 Max.

Η μπροστινή τους πλευρά μοιάζει πολύ με τα μοντέλα τα οποία υπάρχουν ήδη και κυκλοφορούν στην αγορά, μα η πίσω όψη φαίνεται να έχει πολλές διαφορές.

Προφανώς, μιλάμε για φήμες, και πως τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να κατασκευαστούν θήκες για τα επερχόμενα κινητά, εάν και εφ’όσον.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, ο σχεδιασμός της οθόνης του iPhone 11 και των πλαισίων γύρω της δεν θα αλλάξουν, όπως επίσης ίδιο θα παραμείνει και το notch.

Παρ’όλα αυτά, μεγάλη αλλαγή θα επέλθει στις πίσω κάμερες, οι οποίες μάλλον θα υποστούν ολικό ανασχεδιασμό. Και οι δύο “συσκευές” φέρουν στήσιμο με τριπλό φακό, μαζί με ένα LED φλας, σε μια υπερυψωμένη περιοχή στην πάνω αριστερά πλευρά, κάτι το οποίο συμφωνεί με προηγούμενες φήμες που έχουν βγει.

Παρ’όλα αυτά, η τοποθέτηση του λογοτύπου της Αpple στο πίσω μέρος των συσκευών είναι αυτή που δεν πείθει ιδιαίτερα τον κόσμο που τα είδε, μα μη ξεχνάμε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς και όλα αυτά είναι καθαρά θεωρητικά…

Διαβάστε επίσης: Όλες οι αλλαγές στις κάμερες των νέων iPhone!

Η επόμενη γενιά iPhone είναι σχεδόν σίγουρα 5 μήνες μακριά, αλλά η διαδικασία του σχεδιασμού πρέπει να έχει τελειώσει ήδη, και εταιρείες στην Ασία και ανά τον κόσμο ετοιμάζονται να ετοιμάσουν εξαρτήματα και αξεσουάρ γι’αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo, τα τρία επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις οθόνης με τα ήδη υπάρχοντα, δηλαδή 5.8 ίντσες (OLED), 6.1 (LED) και 6.5 (OLED), και πολλές πηγές αναφέρουν τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.