Ποια είναι η...διασκεδαστική έκπληξη που μας επιφυλάσσει το iOS 13;

Ποια είναι η...διασκεδαστική έκπληξη που μας επιφυλάσσει το iOS 13;
ired.gr

Οι κάτοχοι iPhone μπορούν να περιμένουν να λάβουν ένα νέο πακέτο με Αnimoji χαρακτήρες αργότερα μέσα στο 2019, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν σε σχέση με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Αpple για τις φορητές συσκευές της, iOS 13.

Μετά την αποκάλυψη του χαρακτηριστικού των Animoji σαν λειτουργία στο ιPhone X, η Apple έχει αρχίσει αργά, μα σταθερά, την αναβάθμιση και την αύξηση των χαρακτήρων Animoji τα τελευταία χρόνια.

Στην τελευταία αναβάθμιση του iOS, 12.2, είχαμε τέσσερεις νέους χαρακτήρες, την καμηλοπάρδαλη, τον καρχαρία, το αγριογούρουνο και την κουκουβάγια, και όπως φαίνεται, θα έχουμε άλλους τέσσερις διασκεδαστικούς χαρακτήρες για να παίζουμε αργότερα μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: iOS 13 : Νέα χαρακτηριστικά, αλλαγές και λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με τον Steven Troughton-Smith, ο οποίος είναι iOS developer και έχει εξερευνήσει λίγο τη νέα επερχόμενη έκδοση του iOS, 13, αναφέρει πως θα έχουμε τέσσερις νέους χαρακτήρες. Αυτοί θα είναι η αγελάδα, το χταπόδι, το ποντίκι, αλλά και το...emoji!

Ειδικότερη μνεία έγινε στο Animoji ποντίκι, για το οποίο αναφέρεται πως θα μπορούσε να είναι ένα Animoji Μickey Mouse, σε άμεση συνεργασία με την Disney. Από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν τα πρόσωπα των Μickey και Minnie Mouse για το Αpple Watch, οπότε οι φήμες δεν είναι τόσο ανυπόστατες, και όντως η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε επίσης: Ποια χαρακτηριστικά έρχονται από τo iOS στα Mac;

Η ιδέα του να δημιουργηθούν επίσημα Animoji από την Disney ή την Pixar θα μπορούσε να είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία με τη σειρά της δίνει πάτημα για το αν κάποια μέρα η Αpple ίσως θα μπορούσε να ανοίξει τα Animoji και να τα κάνει προσβάσιμα και σε τρίτους developers, προκειμένου να δημιουργούνται (και, γιατί όχι, να πωλούνται) οι δικές τους δημιουργίες.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το πότε πρόκεται να κυκλοφορήσουν τα τέσσερα νέα Animoji, δηλαδή με την κυκλοφορία του iOS 13, ή στην πρώτη του αναβάθμιση, 13.1. Όπως και να’χει, θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη παρουσίαση του iOS 13 από την Αpple, η οποία θα γίνει στην Worldwide Developers Conference, η οποία ξεκινά στις 3 Ιουνίου, και θα διεξαχθεί στο Σαν Χοσέ.