Aνέβαλλε την κυκλοφορία του Galaxy Fold η Samsung στην Κίνα!

Aνέβαλλε την κυκλοφορία του Galaxy Fold η Samsung στην Κίνα!
ired.gr

Μετά τις πρώτα θέματα βλαβών τα οποία παρουσίασαν οι συσκευές που δόθηκαν σε επιλεγμένες ομάδες ανθρώπων για δοκιμή, με μεγάλα προβλήματα στην οθόνη τους, και τις πρώτες κριτικές οι οποίες ήρθαν, οι οποίες ναι μεν ανέφεραν μια πολύ πρωτοποριακή συσκευή, η οποία κάνει πολύ καλή εντύπωση στους χρήστες της, μα έχει αρκετά τεχνικά θέματα ακόμα, και είναι σαν να βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, η Samsung αποφάσισε να αναβάλλει την κυκλοφορία του Galaxy Fold στην Κίνα!

Άτομα τα οποία έχουν άμεση γνώση της κατάστασης, ανέφεραν πως ο επίσημος λόγος ο οποίος δόθηκε για την αναβολή αυτή είναι ένα θέμα που έχει προκύψει με τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούνταν η παρουσίαση της συσκευής, αλλά αναφέρεται επίσης πως άλλες δραστηριότητες οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την κυκλοφορία είχαν επίσης καθυστέρηση, ή ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με tweet του Richard Lai, ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης του Engadget στην Kίνα, ανέφερε πως “Τα events για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold, τα οποία θα πραγματοποιούνταν σε Χονγκ Κονγκ και Σανγκάη, ακυρώθηκαν. Αρχικά, θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα”.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες κριτικές για το Samsung Galaxy Fold ήρθαν και είναι...ανάμικτες!

Η ακύρωση αυτή έρχεται μετά τα πρώτα θέματα που προέκυψαν από διάφορους κριτικούς, των οποίων η συσκευή που έλαβαν από την Samsung δοκιμαστικά παρουσίασε βλάβη ή έσπασε μετά από λίγες, μόλις, μέρες χρήσης, έχοντας θέματα από τους μεντεσέδες, μέχρι σπασμένες οθόνες, μέχρι προστατευτικά καλύμματα τα οποία αφαιρέθηκαν κατά λάθος από την οθόνη, ενώ δεν έπρεπε.

Παρ’όλα αυτά, οι κριτικές οι οποίες ακολούθησαν αυτά τα θέματα δεν ήταν και τόσο κακές, αναλογικά με το μέγεθος των προβλημάτων όπως παρουσιάστηκε αρχικά. Όπως και να’χει η Samsung δεσμεύτηκε να εξετάσει αυτά τα προβλήματα εξονυχιστικά, προκειμένου να μπορέσουν να προσδιορίσουν το τι προκάλεσε τα συγκεκριμένα προβλήματα, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα εμμείνουν στην αρχική τους δήλωση, πως δεν θα αλλάξει η αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του Galaxy Fold στις ΗΠΑ, η οποία είναι στις 26 του Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Σκούρα τα πράγματα για τα πρώτα δείγματα του Samsung Galaxy Fold...

Η Samsung έχει εναποθέσει αρκετές από τις ελπίδες της σε αυτή την συσκευή, η οποία βέβαια να σημειωθεί πως είναι η πρώτη γενιά στα αναδιπλούμενα κινητά. Το σχεδόν 2,000 δολλαρίων αξίας κινητό είναι το πιο ακριβό τηλέφωνο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, και τα πρώτα σχόλια για την ανθεκτικότητά του, καθώς και τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν να σπάνε και να έχουν βλάβες μετά από πολύ λίγες μέρες χρήσης θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν πολύ αποτρεπτικό παράγοντα για τους αγοραστές του. Σε αυτή την τιμή, βέβαια, δύσκολο να εκτιμήσει κανείς έναν πολύ μεγάλο αριθμό αγοραστών, τουλάχιστον για αρχή...